Η κοπή της πίτας του Εύδαμου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Στίβος Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014

Kατάμεστο από αθλητές και γονείς πολύκεντρο Θαλασσινού στην κοπή της πίτας του Εύδαμου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, των Αντιδημάρχων Θ. Νικηταρά και Σ. Πη, του Προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ Σ. Μπαραχάνου, του Αντιπροέδρου του Δ.Λ.Τ. Ν. Νασταχανίδη και του Δημ. συμβούλου - μέλους του ΔΣ του ΔΟΠΑΒΣ Σ. Καμπουράκη.

Tις ευχές του για τη νέα χρονιά (με αναφορά στους επικείμενους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στίβου), έδωσε αρχικά ο Πρόεδρος του ΕΥΔΑΜΟΥ Απόστολος Λένης.

Στη συνέχεια έγιναν οι βραβεύσεις αθλητών που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε (καταρχάς οι μαθητές-αθλητές: Ν. Λένης, Θ. Γιαννόπουλος, έπειτα οι βετεράνοι πρωταθλητές: Ιμπραήμ Φαναρτζής και Κ. Χατζηεμμανουήλ και τέλος ο ΣΕΒΑΣ Κω Σ. Χατζηστέργου)

Ακολούθησε Χαιρετισμός με ευχές και ενημέρωση  για τους Αιγαιοπελαγίτικους, το νέο προπονητήριο στίβου σε σχέση με τις επιτυχίες του ΕΥΔΑΜΟΥ και την καθοριστική συμβολή του Προέδρου του, από τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ Σ. Μπαραχάνο.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Ναθαναήλ αφού ευλόγησε την πίτα, ευχήθηκε πάντα επιτυχίες εξαίροντας τις προσπάθειες όλων.

Τυχεροί της ημέρας που βρήκαν τα δύο φλουριά ήταν οι μικροί αθλητές: Ζωή Σαντίκου - Διακονικολή και Αντώνης Καμπουράκης.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και video στο www.aegeanews.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.