«Κλιμάκιο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ με κορυφαίους αθλητές και διοικητικά στελέχη στην Κω»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Στίβος Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013

Στο πλαίσιο των Θερινών Αθλητικών Ιπποκρατείων 2013 ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κω σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο «ΕΥΔΑΜΟΣ» -κατόπιν πρόσκλησης του- ενημερώνει ότι κλιμάκιο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Κώστα Παναγόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα κ. Βασίλη Σεβαστή, θα επισκεφθούν το νησί προκειμένου να πραγματοποιήσουν σειρά συναντήσεων και να συμμετάσχουν σε αθλητικές εκδηλώσεις.

Κορυφαίοι Πρωταθλητές, που συμμετείχαν στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας, όπως οι: Τσάτουμας Λούης, Μπανιώτης Κώστας, Δουβαλίδης Κώστας, Κυριακοπούλου Νικόλ, Υφαντίδου Σοφία και Μπελιμπασάκη Μαρία, συνοδευόμενοι από όλους τους Εθνικούς Προπονητές και τους Τεχνικούς Ανάπτυξης του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. θα επισκεφθούν όλα τα σχολεία του νησιού, θα μεταφέρουν τις αθλητικές εμπειρίες τους και θα μιλήσουν για τις ευκαιρίες ενασχόλησης των μαθητών με τον Κλασσικό Αθλητισμό.

Επίσης η διοίκηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με τοπικούς παράγοντες, ώστε να φιλοξενήσει το νησί μας στο άμεσο μέλλον μεγάλη Διεθνή Συνάντηση.

Τέλος την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 στο Νέο Στάδιο «Ανταγόρας» και ώρα 10:00, θα πραγματοποιηθεί από τους Τεχνικούς Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας το πρωτοποριακό πρόγραμμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου «KIDS ATHLETICS», με στόχο να γνωρίσουν τα παιδιά τον Κλασσικό Αθλητισμό μέσα από παιχνίδια.

Η παρουσία όλων θα εμψυχώσει τις προσπάθειες των λιλιπούτειων αθλητών.

Γραφείο Ενημέρωσης

Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. ΚΩ

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.