Η κοπή της πίτας του «Φειδιππίδη»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Στίβος Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013

Στον πολύ όμορφο χώρο του οινοποιείου Χατζηεμμανουήλ, πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πίτας του ΣΕΒΑΣ Κω «Ο Φειδιππίδης».

Ο χώρος γέμισε από αθλητές, μέλη και φίλους του συλλόγου, που κεράστηκαν τα γευστικά εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι του συλλόγου, αλλά και τα γνωστά κρασιά της οικογένειας Χατζηεμμανουήλ.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Στέργιος Χατζηστέργου, ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους καλή χρονιά και σημείωσε ότι φέτος ο Φειδιππίδης κλείνει 20 χρόνια ζωής. Στη συνέχεια χαιρετισμούς απεύθυναν οι επίτιμοι πρόεδροι κ.κ. Γιάννης Παμπός και Αντώνης Κρητικός και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ κ. Αθανάσιος Μπαραχάνος.

Ο κ. Κώστας Χατζηεμμανουήλ, ο μεγαλύτερος αθλητής του συλλόγου μιλώντας προς τους παρευρισκόμενους είπε ότι «είμαι όψιμος αθλητής. Όψιμος αλλά ξεκίνησα στα ογδόντα μου χρόνια και ότι μπορούσα έκανα. Κάθε χρόνο παίρνουμε αρκετά μετάλλια. Αν δούμε τον τελευταίο χρόνο είχα πέντε χρυσά και δύο αργυρά».

Το φλουρί της πίτας που είχε ως δώρο ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια από το κατάστημα του κ. Ζωγραφάκη, βρήκε η κα Χαρούλα Πουλιού, σύζυγος του αθλητή του συλλόγου Λευτέρη Πουλιού, ενώ τυχερός στην κλήρωση που έκανε ο σύλλογος με δώρο ένα ρολόι χειρός, προσφορά του συλλόγου και του καταστήματος του κ. Διακογιάννη, ήταν ο Γιώργος Ζήκας.

Περισσότερα στο www.stathmosnet.gr 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.