Έκοψε την πίτα του ο Εύδαμος

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Στίβος Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013

Στην γεμάτη από αθλητές και γονείς αίθουσα του πολύκεντρου Θαλασσινού, πραγματοποίησε την κοπή της πίτας του ο Γυμναστικός Σύλλογος Εύδαμος Κω.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Λένης ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και τόνισε ότι «ο Εύδαμος που δίνει σταθερά δυναμικό παρόν στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας με διακρίσεις είναι μια ζωντανή απόδειξη ότι ο αθλητισμός προσφέρει υγιή διέξοδο για τη νεολαία μας, μαθαίνει στα παιδιά μας να προσπαθούν και μέσα από την κοινή προσπάθεια να βγαίνουν νικητές».

Τέλος συνεχάρη τους αθλητές και τους προπονητές του συλλόγου για τις μεγάλες τους επιτυχίες την περσινή χρονιά, ευχόμενος το 2013 να είναι ακόμη μεγαλύτερες.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά λέγοντας στη συνέχεια μεταξύ άλλων ότι «μπορεί να μην γίνεται ευρέως γνωστό αλλά υπάρχει μια ιδιαίτερη περηφάνια στους κατοίκους της Κω για ότι κάνετε στον τομέα αυτό γιατί μέσα από εκεί ξεκινάει η ζωή και συνεχίζεται και στον πνευματικό τομέα και μόνο έτσι η χώρα μπορεί να πορεύεται». Στη συνέχεια ο κ.κ. Ναθαναήλ ευχαρίστησε το Δ.Σ. του Εύδαμου για την βοήθεια που δίνει κάθε χρονιά, παρά την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, στις κοινωνικές δράσεις της μητρόπολης.

Περισσότερα στο www.stathmosnet.gr 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.