Συγχαρητήρια απ'τον Φειδιππίδη

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Στίβος Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

stivosfeidipidis

O Σ.Ε.Β.Α.Σ ΚΩ « Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ  ΜΑΣ  ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΒΑΡΟΥΜΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ  ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ , ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011.


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ  ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΘΕΣΗΣ ΜΕ ΒΟΛΗ ΣΤΑ 33μέτρα και 50 εκατοστά ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Μ40-44.

Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΡΟΔΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ.

Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ. ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ.


ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ Γ.Σ « ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ » ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΟΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΩΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ .

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. Σ.Ε.Β.Α.Σ ΚΩ « Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ»

Με αθλητικούς χαιρετισμούς και εκτίμηση,


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    


Χατζηστέργου  Θ. Στέργιος

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.