Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Βετεράνων Αθλητών o Ιμπραήμ Φαναρτζής

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Στίβος Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011

fanatrzis_ibraim2

Ο Αθλητής  μας    Ιμπραήμ Φαναρτζής   θα λάβει μέρος  στο Πανευρωπαϊκό  Πρωτάθλημα Κλειστού  Στίβου Βετεράνων  Αθλητών, που διεξάγεται  στο Βέλγιο στην  πόλη της Γάνδης  από τις 16 έως  20 Μαρτίου 2011.

Στους αγώνες θα  λάβουν μέρος 3500 αθλητές και αθλήτριες ( Ρεκόρ Συμμετοχής ) από όλη την Ευρώπη. Ο Ιμπραήμ θα αγωνιστεί με την Ελληνική Εθνική Ομάδα Στίβου , ευελπιστώντας να τιμήσει το Εθνόσημό μας και να κάνει όλους τους Δωδεκανήσιους  υπερήφανους , αναδεικνύοντας σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο για άλλη μια φορά  τον Δωδεκανησιακό Κλασικό Αθλητισμό ο οποίος βρίθει από μεγάλους και ταλαντούχους Αθλητές και Αθλήτριες και Προπονητές με υψηλή επιστημονική κατάρτιση.

Ο Ιμπραήμ θα  αγωνιστεί στο  αγώνισμα της σφαιροβολίας  στις 19 Μαρτίου και  ώρα 11:00 το πρωί. Στο αγώνισμα έχουν δηλωθεί 35 αθλητές. Στο Πρώτο γκρουπ  έχει 18 αθλητές και στο Δεύτερο γκρουπ  έχει 17 αθλητές.

Ο Έλληνας Πρωταθλητής  θα προσπαθήσει  να πλασαριστεί  στην οκτάδα με  τους καλύτερους  αθλητές για να  περάσει στο Τελικό  του αγωνίσματος.


Ο πρόεδρος και  τα μέλη του Δ/Σ και οι συναθλητές και συναθλήτριες του , του εύχονται ολόψυχα Καλή Επιτυχία , Γεμάτος Δύναμη να γυρίσει στην Πατρίδα μας με ένα Μετάλλιο.


Η προσπάθεια  μας για την πραγματοποίηση σημαντικών δράσεων του Συλλόγου μας για την συμμετοχή του αθλητή μας Ιμπραήμ  Φαναρτζή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί λόγω του υψηλού κόστους της μετακίνησης –διαμονής – διατροφής του στο Βέλγιο εάν δεν ήταν δίπλα μας οι φίλοι του συλλόγου μας που με ανιδιοτέλεια μας υποστηρίζουν και οι οποίοι δεν επιθυμούν την δημοσιοποίηση των ονομάτων τους. Εμείς όμως έχουμε το ελάχιστο χρέος τιμής έναντι αυτών των συμπολιτών μας και παρά την σεβαστή επιθυμία τους πρέπει να τους αναφέρουμε.

Ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς για την Υποστήριξη και Στήριξη τους :

Τον Αντιδήμαρχο Κω κ. Ιωάννη Μπαλαλή και  τον Πρόεδρο του  Δ.Ο.Α Κω κ. Αθανάσιο Μπαραχάνο.


Την Λέσχη LIONS ΚΩ την Πρόεδρο κ. Δέσποινα Ιωαννίδου και όλα τα Mέλη του Δ/Σ.


Τον κ. Σωτήρη Κασκαβέλη  και τη επιχείρησή του BITTER SWEET.


Τον κ. Σταύρο Αρβανιτάκη και την επιχείρησή του ΤΟ SPECIAL.


Τον κ. Ιωάννη Τσιρπανλή  και την επιχείρησή του DA LUZ.


Όλα τα Μ.Μ.Ε της Δωδεκανήσου  τους Δημοσιογράφους της Ηλεκτρονικής και Έντυπης Ενημέρωσης που με τον Επαγγελματισμό τους αναδεικνύουν συνεχώς τις προσπάθειές μας για την προαγωγή του Αθλητικού Ιδεώδους και των Αρχών του Βετεράνου Αθλητή και Αθλήτριας.


Με  ιδιαίτερη  τιμή και  εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      

Α.Σ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ  Κω

Χατζηστέργου Θ. Στέργιος

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.