Άνω Σύρος-Ανταγόρας 2-1

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010

anwsiros-antagoras1

Ένα αρκετά καλό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στην Άνω Σύρο, μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Ανταγόρα. Τους βαθμούς της νίκης πήρε η ομάδα που είχε το περισσότερο πάθος και την μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι της. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στον σκορ μόλις στο 11' με το εξαιρετικό τέρμα του Γιώργου Πάπιτση (αλλά Κλόουζε) και κατάφεραν με σχετική ευκολία να πάνε στα αποδυτήρια με το υπέρ τους σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός δεν ήταν ο ίδιος παρόλα αυτά είχε μεγαλύτερες συγκινήσεις το ματς, μια και οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια με τον Λέτρο στο 82', όμως ο Χούρος λίγα λεπτά αργότερα με απευθείας εκτέλεση φάουλ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ: Συριανός, Κασιάρας, Φ. Πρίντεζης (42' λ. τρ. Παπαδάκης), Πρελορέντζος, Καπίνος, Ζήσης, Μπούας (75' Χούρος), Τζώρτζης, Πάπιτσης, Μανουδάκης, Σμπυράκης.

ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩ: Μακρής, Χατζησουλεϊμάν (83' Χατζηφούντας), Φερεντίνος (75' Γεωργοπάλης), Κατσαπελίδης, Γεωργόπουλος, Σπανός, Πλύγκος (54' Ντεμκόλλη), Κούτρας, Μ. Χατζηφούντας, Κουκουλέκης, Λέτρος.


Ρεπορτάζ: Σταύρος Μαυράκης (εφημερίδα «Κοινή Γνώμη»)
Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.