Μήπως ο Τεν Κάτε είναι Ολυμπιακός;

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2009

Μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο αλλά τόσο χάλια που διαχειρίστηκε το υλικό του Παναθηναικού ο Τεν Κάτε σήμερα δεν νομίζω να το έχει ξανακάνει.Ουσιαστικά βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει πιο εύκολα το ματς.

Μπορεί να είχε εκτός αποστολής τον Καραγκούνη αλλά στον πάγκο υπήρχαν Νίνης,Λέτο.Ο Τεν Κάτε ξεκίνησε την εντεκάδα με ένα τρελό σχήμα μπροστά με τον Γκάμπριέλ μια δεξία και μια αριστερά και τον Σαλπιγγίδη στην μια επίθεση να παίρνει εντολή στην μια επίθεση να παίξει έξω δεξιά και στην άλλη δεύτερος επιθετικός.

Ο Ολλανδός τεχνικός άργησε να ρίξει στον ματς τον Λέτο,και το χειρότερο είναι ότι όταν μπήκε ο Αργεντίνος όλοι είδαν ότι έκανε λάθος μιας και όσο αγωνίστηκε ήταν καλός.Και μετά απο λίγο που αν και ο Παναθηναικός δεν είχε πολύ χρόνο για να μπει στο ματς,βγάζει τον Σαλπιγγίδη!!! για να βάλει τον Χριστοδουλόπουλο,και έτσι δεν υπάρχει κανείς εκτός απο τον Σισέ μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού.

Καλά για τον Νίνη δεν χρειάζεται να πω,όταν μπήκε δεν υπήρχε νόημα,αλήθεια ήταν τόσο καλός ο Όσκαρ που έπρεπε να μείνει σχεδόν σε όλο το ματς ο Σιμάο για να τον παίζει man-to-man;;;;;;.

Νομίζω ότι βοήθησε πολύ τον Ολυμπιακό ο Τεν Κάτε,και βλέπωντας την εικόνα στο τέλος του ματς να μιλάει ο Ζίκο στο αυτί του Γκάμπριελ μάλλον πρέπει να του έλεγε: ''Πες στο Ολλανδό,ότι δεν είσαι αριστερό χαφ,και ένα μεγάλο ευχαριστώ απο μένα και όλα τα παιδιά  για το υπέροχο κοουτσάρισμα του''

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.