Εργασίες στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα-Έτοιμο την Παρασκευή το Φιλίνος

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διάφορα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2010

stadioantagoras

ΘΕΜΑ: Α) Έκτακτες γεωπονικές εργασίες συντήρησης και παρεμβάσεις στον χλοοτάπητα του Νέου Σταδίου « Ανταγόρας .

Β) Διάθεση Προπονητηρίου «ΦΙΛΙΝΟΣ» .

Α) Σας ενημερώνουμε ότι , σήμερα Τρίτη 07/09/ 2010 για την αποκατάσταση των φθορών που προήλθαν από την εμφάνιση της κάμπιας στο ριζικό σύστημα του χλοοτάπητα , ξεκίνησαν έκτακτες εργασίες συντήρησης του κεντρικού αγωνιστικού χώρου ( χλοοτάπητας) και εν συνεχεία του βοηθητικού χώρου ( χλοοτάπητας ) του Νέου Σταδίου « ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ»

Οι γεωπονικές παρεμβάσεις περιλαμβάνουν :

Απομάκρυνση ξηρού φυλλώματος , εξαερισμός εδάφους , επανασπορά χλοοτάπητα και αμμοδιανομή σε όλη την επιφάνεια του αγωνιστικού χώρου , λιπάνσεις και παρασιτοκτόνοι ψεκασμοί .

Όλες οι ανωτέρω παρεμβάσεις θα γίνονται παρουσία του υπεύθυνου γεωπόνου του Σταδίου.

Ο αγωνιστικός χώρος ( κεντρικός αγωνιστικός χλοοτάπητας) θα δοθεί προς χρήση κατόπιν και της σύμφωνης γνώμης των αθλητικών σωματείων, με την τέλεση του επόμενου επίσημου αγώνα ποδοσφαίρου ΑΕ ΚΩΣ- ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ στις 18/09/2010.

stadiofilinos

Β) Σας γνωρίζουμε ότι , το Προπονητήριο « ΦΙΛΙΝΟΣ» με το πέρας των εκτάκτων γεωπονικών εργασιών και την επιτυχή και πλήρη αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου από τις προσκληθείσες φθορές από την παρουσία κάμπιας στο ριζικό σύστημα του χλοοτάπητα , θα διατεθεί προς χρήση την Παρασκευή 10/09/2010 προκειμένου να διεξαχθούν οι Τελικοί Αγώνες του Στρατιωτικού Πρωταθλήματος της 80 ΑΔΤΕ.

Επίσης από την Δευτέρα 13/09/2010 θα διατεθεί και στα αθλητικά σωματεία για την πραγματοποίηση των προπονήσεων τους.

Θα σας ενημερώνουμε για τις επικουρικές εργασίες επανασποράς , λίπανσης και ψεκασμού , οι οποίες θα γίνονται κατόπιν των οδηγιών του υπεύθυνου γεωπόνου .

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις ενέργειές σας.

Με εκτίμηση

Ο Υπεύθυνος του Σταδίου

ΠΕ 1 Διοικητικού

Χατζηστέργου Στέργιος

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.