Η Ανθή Χατζηγιακουμή στην Εθνική Γυναικών !!!!

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διάφορα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 03 Αυγούστου 2010

http://www.fibaeurope.com/files/%7BB0C75202-AC08-44B1-9BF9-F11142ED5F24%7Dflexible.jpg

Αν αυτό δεν είναι επιβράβευση των κόπων, των στερήσεων προσωπικών απολαύσεων, αλλά και των πολλών κιλών....χυμένου ιδρώτα, τότε τί είναι ? Οι καταπληκτικές εμφανίσεις της Ανθής Χατζηγιακουμή στο Πανευρωπαϊκό Νεανίδων (στην 1η της διοργάνωση με την Εθνική Νεανίδων), αλλά και η γενικότερη παρουσία της με την ομάδα των Εσπερίδων, έχουν σαν επιστέγασμα την κλήση της στην Εθνική Γυναικών, από τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Μίσσα, για την προετοιμασία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Γυναικών, 29 Σεπτεμβρίου - 3 Οκτωβρίου στην Τσεχία !!!!

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας έχει οριστεί στις 18 Αυγούστου, πράγμα που σημαίνει πως η Ανθή θα έχει ελάχιστες μέρες για ξεκούραση, μετά το τέλος του Πανευρωπαϊκού Νεανίδων. Βέβαια, αυτό λίγο την απασχολεί, μιας και είναι μεγάλη τιμή για την ίδια η κλήση της στην Εθνική Γυναικών σε τέτοια μικρή ηλικία (τον Νοέμβριο θα κλείσει τα 17).

Δίχως αμφιβολία, είναι η μεγαλύτερη διάκριση που έχει επιτύχει αθλήτρια του νησιού μας (αλλά φυσικά και της ομάδας μας, σαν πρώην αθλήτρια μας), και φυσικά αυτό μας γεμίζει περηφάνια !!!!

Ολόχυψες ευχές για καλή επιτυχία στην Ανθή μας στο επόμενο μεγάλο βήμα της καριέρας της, πολλά συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στην οικογένειά της που την στηρίζει αμέριστα !

Βασίλη, Πόπη να την χαίρεστε !!!!

πηγή:www.ae-dikaioubc.gr

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.