Στον Αστέρα Παστίδας ο Τζαφέρης

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 01 Αυγούστου 2010

aodikaiou-asteras2Mέλος του ρόστερ του Αστέρα Παστίδας αποτελεί από χθες ο Αλέξης Τζαφέρης, επιβεβαιώνοντας πλήρως το προχθεσινό ρεπορτάζ της εφημερίδας μας. Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Διαγόρα, βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στις προπονήσεις του Ανταγόρα στην Κω, όμως η περίπτωση της μετακίνησης του στο νησί του Ιπποκράτη δεν προχώρησε, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στη Ρόδο.
Η προσφορά που του κατέθεσε η διοίκηση του Αστέρα ήταν η καλύτερη από όλες τις απόψεις και ήταν εξαιρετικά δύσκολο για τον Τζαφέρη να μην την κάνει αποδεκτή. Ο Τζαφέρης θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία των Παστιδενών, ενώ λόγω και των προπονήσεων που έχει κάνει με Διαγόρα και Ανταγόρα, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και δεν θα χρειαστεί να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα, αφού μάλλον είναι πιο μπροστά σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες του Χρήστου Καλαϊτζίδη.
Στην Παστίδα εκτός από τα μεταγραφικά, ασχολούνται και με την προετοιμασία, καθώς οι προπονήσεις συνεχίζονται σε καθημερινή βάση στο γήπεδο της ομάδας, χωρίς ο τεχνικός του συλλόγου να έχει να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα απουσιών, καθώς κάποιοι απόντες από το καθημερινό πρόγραμμα είναι απόλυτα δικαιολογημένοι. Οι παίκτες του Αστέρα σήμερα θα ξεκουραστούν και θα επιστρέψουν από αύριο στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Πηγή:www.proodos.net

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.