ΓΑΣ Αναγέννηση Ιάλυσος το όνομα του νέου συλλόγου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 22 Ιουνίου 2010

ana-aod 1Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και με την παρουσία παραγόντων, παλαιμάχων αλλά και φιλάθλων πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση για τη συγχώνευση Αναγέννησης και Ιάλυσου και δεν θα μπορούσε να είναι και αλλιώς καθώς οι παράγοντες των δύο συλλόγων συμφώνησαν ώστε οι δύο ομάδες να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Η ονομασία του νέου συλλόγου θα είναι «ΓΑΣ Αναγέννηση Ιάλυσος» και απομένουν πλέον τα τυπικά ώστε τα δύο σωματεία να βαδίσουν κοινό δρόμο.
Αύριο οι ιθύνοντες των δύο συλλόγων θα καταθέσουν τα απαραίτητα έγγραφα και βιβλία στον ΝΑΟΔ ώστε να υπογραφούν και να προχωρήσουν στη διεξαγωγή της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, όπου θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες της συγχώνευσης. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα την Παρασκευή, αν φυσικά οι άνθρωποι των ομάδων πάρουν στα χέρια τους τα βιβλία, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα πάρει παράταση κατά μια ημέρα.
Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης της Κυριακής, την άποψη τους σχετικά με το εγχείρημα της συγχώνευσης κατέθεσαν παλιοί παράγοντες και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ιάλυσου, αλλά και οι οργανωμένοι φίλαθλοι του συλλόγου, συμφωνώντας ότι η συγχώνευση γίνεται για το καλό και των δύο συλλόγων και θα είναι απόλυτα επιτυχημένη, καθώς θα προσθέσει μεγαλύτερη δυναμική στο νέο σωματείο.

Πηγή:www.proodos.net

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.