Ευχαριστήριο του Α.Σ Φειδιππίδης

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 22 Ιουνίου 2010

palaimaxoi stivos 2

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ/Σ του Α.Σ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ Κω με την λήξη των ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν όλους όσοι μας στήριξαν με την πολύτιμη συνδρομή τους πρωτίστως ηθικά , ούτος ώστε να πραγματοποιηθούν με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία οι ως άνω αγώνες:

Τον Δήμαρχο Κω κ. Γεώργιο Κυρίτση που στο πρόσωπο του και τον πολιτικό θεσμό που εκπροσωπεί εκφράστηκε η θέληση και η επιθυμία του Κωακού λαού να αναλάβουμε εκ νέου την διοργάνωση Αγώνων Στίβου και μεγαλύτερης εμβέλειας.

Τον Αντιδήμαρχο Κω και Πρόεδρο του Δ.Ο.Α κ. Θάνο Σταματάκη για την αμέριστη υποστήριξη που συνεχώς μας δίνει σε κάθε αίτημά μας για διοργάνωση αγώνων ή για την συμμετοχή μας σε αθλητικές συναντήσεις , όλα τα μέλη του Δ/Σ τα στελέχη και το προσωπικό του Δ.Ο.Α.

Τον Πρόεδρο της Ο.Ε.Β.Α.Σ κ. Συμεών Συμεωνίδη που μαζί με τα μέλη του Δ/Σ πίστεψαν σε εμάς και μας ανάθεσαν την διοργάνωση των Πανελληνίων Αγώνων.

Όλους τους Συνδέσμους βετεράνων Αθλητών που με την συμμετοχή τους τίμησαν την διοργάνωση.

Την Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου και τον Σύνδεσμο Κριτών Στίβου Δωδεκανήσου που με την εμπειρία τους και την αδέκαστη κρίση τους  συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχία των αγώνων.

Τον ιατρό των αγώνων κ. Κωνσταντίνο Λαμπριανίδη που πρόσφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε όλους τους αθλητές αφιλοκερδώς.

Τον διευθυντή  του ξενοδοχείου  Continental Palace κ. Σαμαρά που μερίμνησε για την άρτια οργάνωση της δεξίωσης που έγινε προς τιμήν των αθλητών που συμμετείχαν στους αγώνες.

Τους χορηγούς  μας που μας  τιμούν συνεχώς και ανιδιοτελώς.

Όλους τους επίσημους και καλεσμένους μας , που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Όλους τους δημοσιογράφους που κάλυψαν με κάθε τρόπο τους Αγώνες με επαγγελματισμό τιμώντας και αναδεικνύοντας με κάθε τρόπο , τα αθλητικά και κοινωνικά πιστεύω  και αξίες του Βετεράνου Αθλητή.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς


Με τιμή και εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σ.Ε.Β.Α.Σ ΚΩ « Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ»

Χατζηστέργου  Στέργιος

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.