Τρία ασημένια μετάλλια για τον Σπάρτακο στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντό

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022

 

Ο Κωαός Αθλητισμός ήταν παρόν για άλλη μια φορά σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς με τον ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟ,

ο οποίος πάντα σε αθλητικό επίπεδο εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο το νησί μας.

Πρόκειται για το Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 26-28 Σεπτεμβρίου 2022 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας με συμμετοχή η οποία ξεπέρασε τους 1200 αθλητές –τριες.

Ο ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συμμετείχε με τους:

Γιώργο ΣΤΑΜΑΤΗ

Νίκο ΠΛΑΓΓΕΤΤΗ

Χαράλαμπο ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗ

Μαρία ΝΤΙΝΩΡΗ και

Μιλένα ΓΚΡΙΓΚΟΡΙΑΝ

Οι καλύτεροι δείχνουν την αξία τους πάντα κόντρα στους … καλύτερους, και αυτό ακριβώς κάνει και ο ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με τη συμμετοχή του στο ολυμπιακό άθλημα του Ταεκβοντο κατακτώντας τρία (3) ασημένια μετάλλια. 1). Γιώργος ΣΤΑΜΑΤΗΣ, 2). Νίκος ΠΛΑΓΓΕΤΤΗΣ και 3). Χαράλαμπος ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ, μέσα από σημαντικές νίκες έφτασαν στον τελικό αγώνα τις κατηγορίας τους και κατέλαβαν το ασημένιο μετάλλιο.

Μαρία ΝΤΙΝΩΡΗ και Μιλένα ΓΚΡΙΓΚΟΡΙΑΝ, ξεκίνησαν με νίκες στις κατηγορίες τους και έφτασαν στο κατώφλι του βάθρου χωρίς να γευτούν ένα μετάλλιο, αποκομίζοντας σπουδαίες αγωνιστικές εμπειρίες.

Κρίνοντας από τις συμμετοχές όλων των αθλητών μας και τις επιτυχίες τους σε πανελλήνιο επίπεδο το μέλλον μοιάζει ευοίωνο για τον Κωακό αθλητισμό.

Συγχαρητήρια στους αθλητές-τριες μας, και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν την προσπάθεια τους στο πανέμορφο ταξίδι του πρωταθλητισμού.

Το Δ.Σ.

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.