Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ζανγκίεβ

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022

Ο Αετός Κω ανέβηκε ξανά στο βάθρο με το νεαρό Αλέξανδρο Ζανγκίεβ (πήρε το χρυσό μετάλλιο) και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

''Πρωταθλητής Ελλάδας ο Αλέξανδρος και ασημένιο μετάλλιο, στο καράτε που διεξήχθη στο Λουτράκι της Κορίνθου, με της συμμετοχές να ξεπερνούν τις 3000.

Ο σύλλογος Αετός Κω ξανά στο βάθρο των μεταλλίων. Κάνοντας πράξη τα όνειρα και τις επιθυμίες των παιδιών του μέλλοντος, εκπαιδεύοντας τα όχι μόνο να μάθουν να παλεύουν σε πραγματικές συνθήκες, αλλά να μπορούν και να στέκονται στον αληθινό κόσμο με ψηλά το κεφάλι, να σέβονται την ήττα αλλά και την επιτυχία, να ξέρουν τα όρια τους, αλλά και την ανοχή τους. Να είναι άνθρωποι μέσα στους ανθρώπους, να είναι αληθινοί και ταπεινοί, μέσω της αδελφοσύνης και της ευγενούς άμιλλας, να πιστεύουν και να μπορούν να κάνουν οι ίδιοι τα όνειρα τους πραγματικότητα μία μέρα. Το μέλλον τους ανήκει και όλοι μαζί είμαστε υπεύθυνοι και υποχρεωμένοι απέναντι τους. Το Δ.Σ. του Αετού ευχαριστεί θερμά τους κυρίους, Σταματάκη Θάνο (πρώην πρόεδρο του αθλητισμού Κω), Σηφάκη Ηλία (πρώην Αντιδήμαρχο Κω) και Σουρασή Κώστα, πρόεδρο κοινότητας Κω. για την πολύτιμη βοήθεια στήριξης στον σύλλογο μας''.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.