ΣΕΜΜΕΚ-Να μην χάσει η Παναγιώτα ολοκληρωτικά το φως της

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010

semmek fws

Μια άτυχη 19χρονη  συμπολίτισσα μας από την Αλβανία, που αντιμετωπίζει κληρονομικό πρόβλημα στην όραση (βλέπει μόνο κατά 30% από το ένα μάτι, ενώ έχασε το φως της από τ’ άλλο μάτι στα 12) κινδυνεύει να τυφλωθεί.

Η Παναγιώτα  Ράπο, μένει με τη μητέρα, τον αδελφό της, που είναι 17 ετών, και την μικρή αδελφή της που είναι 9. Πρόσφατα έχασε τον πατέρα της από σοβαρή πάθηση στα νεφρά και η μόνη ελπίδα της είναι οι προσευχές.

Η ίδια εγκατέλειψε  νωρίς το σχολείο για να μπει στη  βιοπάλη. Το πρόβλημα της κι η αντιμετώπιση από τους εργοδότες της, δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει να εργάζεται... Οι υποχρεώσεις της οικογένειας είναι πολλές, κι ανάγκασαν το μικρό αδελφό της να διακόψει το σχολείο και να εργαστεί μαζί με τη μητέρα τους.

Αυτές τις  μέρες, η Παναγιώτα βρίσκεται στην Αθήνα για εξετάσεις, οι οποίες και θα δείξουν αν χρειαστεί νέα επέμβαση αφαίρεσης αγγειωμάτων, όπως είχε κάνει στην Ιταλία και την Ελβετία παλαιότερα.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου των Εργαζομένων στα ΜΜΕ της Κω (Σ.Ε.Μ.Μ.Ε.Κ.), απευθύνει πάλι έκκληση στους συμπατριώτες μας, να βοηθήσουν οικονομικά, καταθέτοντας χρήματα στον λογαριασμό του Συνδέσμου στην “Εμπορική” (κατάστημα: 729 αριθμός: 61 35 42 21 – κάτοχος: Μαρία Ν. Πολίτου), ώστε να βοηθήσουμε την Παναγιώτα να μη χάσει το φως της.

 

Το  Δ.Σ. του ΣΕΜΜΕΚ

 

Σημείωση: Παρακαλείσθε για όσο το δυνατόν πιο συχνές ανακοινώσεις. Ευχαριστούμε όλους τους εργαζομένους και τα ΜΜΕ για τη συνεργασία τους.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.