Ο Νίκος Παπανικολάου υπέγραψε στο «GLORY Rivals» και ρίχνεται στην μάχη 5 Νοεμβρίου στην Ολλανδία

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022

Ο Παπανικολάου προέρχεται από την μεγάλη νίκη μέσα στην Κω και το ‘Road to MTGP’ με νοκ άουτ απέναντι στον Τούρκο Recep Bayhan.

Η ευκαιρία να παίξει σε μια κάρτα του GLORY ήταν πολύ σημαντική και έτσι παρά το γεγονός πως τα δύο παιχνίδια είναι κοντά χρονικά, εκείνος φυσικά δεν γινόταν να κάνει πίσω.

Άλλωστε αποδεδειγμένα ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια μας έχει δείξει πως ποτέ δεν λέει όχι σε προκλήσεις και πάντα τις κυνηγά.

Αυτή η ευκαιρία είναι επιστέγασμα της συνεχούς ανοδικής πορείας του τα τελευταία χρόνια και του εντυπωσιακού τρόπου που αγωνίζεται πάντα.

Διαβάστε τι έγραψε ο ίδιος:

«Σε μία εβδομάδα θα μπω ξανά στο ρινγκ αυτή την φορά σε ένα από τα μεγαλύτερα promotions στον κόσμο και θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ σηκώνοντας ψηλά την ελληνική σημαία, δείχνοντας παντού από τι είμαστε φτιαγμένοι!

Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μου για την αγάπη και την υποστήριξη που μου δίνουν σε κάθε αγώνα και στις ομάδες μου σε Αθήνα και Κω.

@malliosteam @pma_kos and to the people ho standing on my side in this journey @gkikasnik @sofia_chatzichristou @tasoskatsianas @t.whitediamond @nek_ouz @konstantinosvalakis @vangelis_chou @lenisstam @andreaskonstantoudakis and special thanks to @kickboxingfearless for the opportunity he gave me to be part of this event…!!»

Πηγή: ufight.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.