Μεγάλη νίκη για τη Ντρίτση Χριστίνα στο Apellscha MTB race

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022

Στην 3η θέση του βάθρου των νικητών ανέβηκε η αθλήτρια του Π.Ο. ΚΩ, Χριστίνα Ντρίτση, η οποία έλαβε μέρος σε αγώνα ΜΤΒ Cross Country , στην πόλη Appelscha της περιφέρειας Friesland στην Ολλανδία όπου διεξήχθη το περιφερειακό πρωτάθλημα ΜΤΒ, στο οποίο ο πρώτος αθλητής κάθε κατηγορίας κερδίζει την φανέλα του περιφερειακού πρωταθλητή. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά για την Χριστίνα που έπαιρνε μέρος σε αγώνα του εξωτερικού και μάλιστα στις κάτω χώρες! Μόλις πριν από ένα μήνα σε αγώνα στο Apeldoorn τερμάτισε μεταξύ των πρώτων αθλητών καταφέρνοντας να κλέψει τις εντυπώσεις, καθώς έτρεξε σε ένα άγνωστο και ιδιαίτερα τεχνικό τερέν, το οποίο ήτανε αρκετό για να ξεδιπλώσει τις τεχνικές δεξιότητες της Χριστίνας, η οποία άντεξε στον σκληρό ανταγωνισμό, απέναντι σε αθλητές, αλλά και αθλήτριες μεγαλύτερων κατηγοριών.

Η Χριστίνα Ντρίτση είχε πάρει μια γεύση τον περασμένο Μάιο από τον Bergschenhoek LJC MTB race, στον οποίο σε κάθε αγώνα του παρελαύνουν μεγάλοι προπονητές και κυνηγοί ταλέντων, οι οποίοι δεν αφήνουν τίποτε στην τύχη! Παρόλο που ξεκίνησε από την τρίτη σειρά εν τούτοις κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να πιάσει ένα δυνατό σπριντ το οποίο της επέτρεψε να ανέβει πολύ γρήγορα στην κεφαλή του αγώνα, διεκδικώντας ακόμη και την πρώτη θέση. Κατά την διάρκεια της τελευταίας στροφής η Χριστίνα πίεσε τις άλλες δύο αθλήτριες με συνέπεια αμφότερες να αυξήσουν την διαφορά τους από τους υπόλοιπου αθλητές που ακολουθούσαν με μεγάλη διαφορά! Στα τελευταία μέτρα του αγώνα η Χριστίνα βίωσε μία εμπειρία άνευ προηγουμένου καθώς είδε τη διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων αθλητριών να μηδενίζεται και η μάχη να οδηγείτε στο τελικό σπρίντ όπου η Χριστίνα κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση, του αγώνα και μαζί να κερδίσει εκτός από τις εντυπώσεις, τα συγχαρητήρια όλων, όσων παρακολούθησαν τον εν λόγο αγώνα ΜΤΒ.

Κατά την διάρκεια των απονομών το χαμόγελο περίσσευε στο πρόσωπο της Χριστίνας αλλά και των ανθρώπων που την συνόδευαν στην χώρα της Τουλίπας, ο Πρόεδρος του Π.Ο. ΚΩ κ. Νικόλαος Πρέζας, και ο Αντώνης Ντρίτσης Πατέρας της ο οποίος δεν έκρυψε την χαρά και τον ενθουσιασμό του, για την επίδοση της μικρής αθλήτριας από το Νησί του Ιπποκράτη, την Κω.

Φυσικά για άλλη μια φορά η πολύτιμη βοήθεια των φορέων και χορηγών που υποστηρίζουν την Χριστίνα Ντρίτση στην αθλητική της σταδιοδρομία, ήταν εμφανής και ουσιώδης! Η αγωνιστική δράση για την φετινή χρονιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για την αθλήτρια του Π.Ο. ΚΩ η οποία από δω και πέρα θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να προετοιμαστεί καταλλήλως για την νέα αγωνιστική σαιζόν, που θα ξεκινήσει μετά τον Ιανουάριο του 2023.

KOULLIAS GROUP – ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΛΙΑΣ.

BLUE STAR FERRIES.

BE BIKE.

ILLY CAFÉ.

ANEM FERRIES.

MONKEY BIKE SHOP.

DAVID’ S GYM.

SKIPPER CAFÉ.

KANTINA STREET FOOD.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.