Εξαιρετική παρουσία απ' τον Πρωτέα στο παμπεριφερειακό στην Ιτέα

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε πριν 30 μέρες

Στις 3-4/9/2022  ο Πρωτέας Ναυταθλητικός Ομιλος Καλύμνου συμμετείχε στο παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα συλλόγων θάλασσας, το οποίο διοργανώθηκε από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος στην  Ιτέα.

Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν 14 αθλητικά σωματεία και όμιλοι από όλη την Ελλάδα με 300 αθλητές συνολικά.

 Η αποστολή του Πρωτέα, την οποία αποτελούσαν 24 αθλητές, κέρδισε  συνολικά 68 μετάλλια, από τα οποία 22 ήταν χρυσά, 37 αργυρά και 9 χάλκινα.   

Ο σύλλογος κατέλαβε:

τη   2η  θέση στην κατηγορία παίδων, παμπαίδων Α, Β

τη   2η θέση στην κατηγορία κορασίδων, παγκορασίδων Α, Β

τη   2η θέση στην κατηγορία παίδων, παμπαίδων Α, Β κορασίδων, παγκορασίδων Α, Β

την 3η  θέση στην κατηγορία ανδρών

την 3η  θέση στην κατηγορία γυναικών

την 3η  θέση στην κατηγορία ανδρών γυναικών

την 5η θέση στην κατηγορία εφήβων

την 6η θέση στην κατηγορία νεανίδων

τη  2η θέση  στην γενική κατάταξη κατηγοριών και αναδείχθηκε

2ος   σύλλογος σε αριθμό μεταλλίων και

3ος   σύλλογος στη συνολική βαθμολογία.

  Η διοίκηση συγχαίρει τον προπονητή Μιχάλη Γλυνάτση για την άρτια προετοιμασία της ομάδας, για την εξαιρετική εμφάνιση και την συνεχή ανοδική πορεία του συλλόγου, η οποία αποτυπώθηκε τόσο στον αριθμό των μεταλλίων όσο και στην βαθμολογική κατάταξη του συλλόγου  και τους αθλητές για τις επιδόσεις, την αφοσίωση, για την άψογη συμπεριφορά τους και  το αθλητικό τους πνεύμα.

  Ευχαριστούμε:

-Την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας για την βοήθεια στην μετακίνηση μας και την άριστη διοργάνωση.

-Την χορηγό Βlue star ferries για την έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια που μας παρείχε για τη μετακίνηση από και προς τον Πειραιά.

-Την χορηγό Α.Ν.Ε. Καλύμνου για έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια που μας παρείχε για τη μετακίνηση από Μαστιχάρι προς Κάλυμνο.

Τους γονείς και τους φίλους του Πρωτέα για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη.

Είναι περισσότερο από προφανές πως σήμερα, 16 χρόνια μετά τη λειτουργία ενός κολυμβητηρίου ολυμπιακών διαστάσεων, μιας λαμπρής αθλητικής υποδομής για το νησί μας, μοναδικής στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, έχουν ωριμάσει οι συνθήκες ώστε με τη συνδρομή των τοπικών αρχών να ευοδωθεί η  προσπάθεια για λειτουργία του καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

  Αναλυτικότερα τόσο για τις επιτυχίες αυτής της διοργάνωσης όσο και για τον μελλοντικό σχεδιασμό του Πρωτέα Ναυταθλητικού Ομίλου Καλύμνου καλούμε σε ανοικτή συνέντευξη τύπου τα τοπικά ΜΜΕ στα γραφεία του Πρωτέα την Παρασκευή 9.9.2022 στις 19:00 το απόγευμα

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.