“Οι ντόπιοι ποδοσφαιριστές πρέπει να λογικευτούν στις απαιτήσεις τους”

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010

http://superstathmos.gr/images/stories/Protoselida/508/spor/thumbnails/thumb_KOSTOGLOU_MIXALIS.jpg

Ο “Σ” επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο της διοίκησης και εκπρόσωπο τύπου, Μιχάλη Κώστογλου, ο οποίος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τον τρόπο που σκέπτονται κάποιοι ντόπιοι ποδοσφαιριστές. “Η επιθυμία μας για τους ντόπιους ποδοσφαιριστές είναι έντονη” μας είπε και συνέχισε επαναλαμβάνοντας κάτι το οποίο είχε δηλώσει και παλιότερα, “δεν πρόκειται όμως να θρέψουμε δημοσίους υπαλλήλους. Θα πρέπει οι οικονομικές τους απαιτήσεις να είναι σε λογικά πλαίσια και με βάση τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνάει όλη η χώρα”. Δεν παρέλειψε δε να πει πως αν δεν πέσουν στις απαιτήσεις τους, η διοίκηση δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να καλύψει τις θέσεις με παίκτες εκτός Κω.
Ο κ. Κώστογλου για ακόμα μία φορά μας είπε ότι το συνολικό μπάτζετ που θα έχουν τη νέα αγωνιστική περίοδο οι πράσινοι, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ξεπεράσει το περσινό.
Επίσης ανέφερε ότι το ξενοδοχείο “City Live” (πρώην “Τιτάνια”), το οποίο ανήκει σε εταιρία συμφερόντων μελών της διοίκησης, θα φιλοξενεί όσους παίκτες της ομάδας χρειαστούν κατάλυμα και επίσης ότι το εστιατόριο του θα είναι στη διάθεση όλων των ποδοσφαιριστών.
Να σημειώσουμε ότι όπως μας ενημέρωσε, όλη η ομάδα θα αποσύρεται υποχρεωτικά στο ξενοδοχείο, πριν από κάθε εντός έδρας αγώνα.
Τέλος να αναφέρουμε ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον του Ανταγόρα, για τρεις παίκτες του ΑΟ Δικαίου (Παπασεβαστό, Μποϊλή Μάκη, Γκουντελίτσα) και δύο της ΑΕΚω (Δραμουντανή, Αγγελόπουλο) και ήδη η επιτροπή μεταγραφών έχει πάρει το πράσινο φως από τον Μύρωνα Σηφάκη για να έρθει σε επαφή με τους παίκτες και τις διοικήσεις των ομάδων στις οποίες ανήκουν.

Πηγή:www.stathmoskos.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.