Ο Ανταγόρας τίμησε τον Θοδωρή Ιακωβίδη ο οποίος προπονήθηκε με τους αθλητές του συλλόγου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε πριν 13 μέρες

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή ήταν η προπόνηση της Δευτέρας 20 Ιουνίου για τους αθλητές του τμήματος άρσης βαρών του Ανταγόρα, καθώς διεξήχθη με την παρουσία του κορυφαίου Έλληνα αρσιβαρίστα αυτή την στιγμή Θοδωρή Ιακωβίδη.

Η ανακοίνωση:

''Την Κυριακή 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του τμήματος της άρσης βαρών του Π.Α.Σ. Ανταγόρα, στο Uniq beach bar Kos. Είχαμε την μεγάλη χαρά να μας τιμήσει με την παρουσία του ο καλύτερος Έλληνας αθλητής των τελευταίων ετών της ελληνικής άρσης βαρών, Θοδωρής Ιακωβίδης, που εκτός από την παρουσία του στην εκδήλωση, την επομένη ημέρα προπονήθηκε με τους μικρούς και μεγάλους αθλητές του τμήματος, δίνοντάς τους την ευκαιρία να τον θαυμάσουν από κοντά.

Ευχαριστούμε θερμά το Sonia Hotel & Suites που κάλυψε εξολοκλήρου την διαμονή του κ. Ιακωβίδη τις ημέρες που παραβρέθηκε εδώ, όπως και τους KOS TAXI Transfers ltd για την μετακίνηση του και Kalymnos Restaurant Kos και Kafe 011 για τα υπέροχα γεύματα.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον έφορο του τμήματος κ. Κωνσταντίνο Ζουμπουλίκο, τους γονείς των αθλητών που είναι πάντα δίπλα μας και όλους εσάς που μας στηρίξατε και μας στηρίζετε τόσο καιρό''.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.