Αναχώρησε για την Πολωνία η Εθνική ομάδα Ιστιοπλοΐας, με την συμμετοχή της Μαρίας Σακελλαροπούλου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022
Αναχώρησε το πρωί για την Πολωνία η αποστολή της εθνικής ομάδας της ιστιοπλοΐας με την συμμετοχή και της δικής μας, Μαρίας Σακελλαροπούλου.
 
Η ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Κω:
 
Σήμερα το πρωί η Εθνική ομάδα Ιστιοπλοΐας ILCA4 (πρώην laser4.7) αναχώρησε για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Dzwinow της Πολωνίας μέσω Βερολίνου. Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές και ιδιαίτερα στην αθλήτρια του συλλόγου μας Μαρία Σακελλαροπούλου, καθώς και στο προπονητικό επιτελείο να απολαύσουν την αγωνιστική εμπειρία και καλή επιτυχία στους στόχους τους.
 
Ωφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία  καθώς και τον ομοσπονδιακό προπονητή κύριο Γκανιάτσα Χαρίλαο για την πρόσκληση της Μαρίας στους αγώνες με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας, κάτι το οποίο αποτελεί ύψιστη τιμή για τον ΝΟΚΩ.
 
Για την αποστολή της αθλήτριας μας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη τους, τον Δήμο Κω στο πρόσωπο του Δημάρχου Κω κυρίου Θεοδόση Νικηταρά, την ΑΝΕΜ στο πρόσωπο του Προέδρου της κυρίου Νικολιού Χατζηνικολάου, τον Ξενοδόχο κύριο Κωνσταντίνο Πλατανίστα, τον κύριο Αντώνη Τρουμούλη της εταιρείας Γυψοτεχική Κω , τον Ξενοδόχο κύριο Νικόλαο Χατζηεμμανουήλ, την εταιρεία Α.Παπαηλία Δ.Ντινώρη. 
 
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Ναυτικό όμιλο Καλαμακίου και το προπονητικό επιτελείο του, οι οποίοι περιέβαλαν με αγάπη την αθλήτριά μας τους τελευταίους μήνες και συνέβαλαν τα μέγιστα στην προετοιμασία της. Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ,
Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.