Επιστροφή µε επιτυχίες για τον Σπάρτακο

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε πριν 10 μέρες

Με 1 χρυσό, 1 ασηµένιο και 5 χάλκινα πανελλήνια µετάλλια επέστρεψε ο Σύλλογος µας από το Κύπελλο Ελλάδος που διοργάνωσε η Ελληνική Οµοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στις 10-12/6/2022 στη Χαλκίδα.

Ο Σύλλογος µας συµµετείχε µε 8 αθλητές-τριες και τους προπονητές του Σάκη Μπαραχάνο και Ειρήνη Σταµάτη. Συναρπαστικές µονοµαχίες και εξαιρετικό επίπεδο σε κάθε κατηγορία, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά των αγώνων, κατ’ εφαρµογή των νέων κανονισµών της παγκόσµιας οµοσπονδίας Ταεκβοντο.

Όλοι οι αθλητές µαςέδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τους αξίζουν θερµά συγχαρητήρια ανεξαρτήτου αποτελέσµατος. Άλλωστε το σηµαντικότερο είναι η συµµετοχή και η προσπάθεια, στο πανέµορφο ταξίδι του αθλητισµού.

Θερµά συγχαρητήρια στους Χαράλαµπο Δραµουντανή χρυσό µετάλλιο, Γιώργο Σταµάτη ασηµένιο µετάλλιο, Νίκο Πλαγγεττη, Κωνσταντία Γουβαλη, Μαρία Σταµάτη, Μιλένα Γρκιγκορυάν και Πανορµίτη Μαλλιά χάλκινο µετάλλιο, και µια πέµπτη θέση µε την Μαρία Ντινώρη.

Επίσης ένα µεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξη τους σε όλους τους γονείς που αγωνίζονται µε τον δικό τους τρόπο και δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να κάνουν τα όνειρα τους πραγµατικότητα.


- ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ-

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.