Μάριος Πλούμπης: «Και ο μήνας έχει εννιά»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 24 Μαϊος 2022

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την δυσαρέσκεια του προς την δημοτική αρχή εξέδωσε ο πρόεδρος του Ανταγόρα, Μάριος Πλούμπης. 

Αναλυτικά:

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η αδιαφορία, η οποία φθάνει πλέον και στα όρια της εμπάθειας, προς τον ιστορικότερο σύλλογο της Κω, Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω, (Αριθμός Μητρώου ΓΓΑ ΜΕ79),σε μια χρονιά που συμπληρώνονται τα 70 χρόνια ζωής του.

Μια σειρά από γεγονότα και δράσεις, όπου ο ΔΟΠΑΒΣ και η Δημοτική αρχή έλαμψαν και λάμπουν δια της απουσίας τους!

Ο αθλητής του Τμήματος της Άρσης Βαρών, Τρακόσσας Στέφανος κατέκτησε την 8η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων,(Ηράκλειο 02/05/2022). Καμία συγχαρητήρια ανακοίνωση, κανένα ενδιαφέρον βράβευσης του νεαρού αθλητή...πλήρη αδιαφορία.

Το Τμήμα της Άρσης Βαρών, στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος Εφήβων και Παίδων,κάνοντας το back to back(2021 και 2022).Το γεγονός ότι ένα επαρχιακό νησιωτικό σωματείο (όπου τα προβλήματα είναι πολλαπλάσια),κατορθώνει και παραμένει στην κορυφή ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, καθιστά την επιτυχία αυτή ακόμα μεγαλύτερη, βάζοντας την Κω, ως πρωταγωνιστή, στο χάρτη μεγάλων αθλητικών γεγονότων, με όχημα τον Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω. Καμία οικονομική βοήθεια, καμία συγχαρητήρια ανακοίνωση.......

Από τη θέση του Προέδρου ζήτησα εγγράφως από το ΔΟΠΑΒΣ στις 14/05/2022 - με αφορμή την άφιξη του διεθνούς Σέρβου προπονητή βόλεϊ,Željko Šćepanović,με θητεία ως Ομοσπονδιακού Προπονητή της Εθνικής Σερβίας Παγκορασίδων τα έτη 2012-2013 και 2017-2019, για σειρά προπονήσεων με αθλητές του Τμήματος Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ) και το καλοκαιρινό πρόγραμμα προπονήσεων στην άμμο για τους αθλητές του συλλόγου - παραχώρηση ωρών προπονήσεων στο χώρο του ανοιχτού γηπέδου Βόλεϊ στον Ναυτικό Όμιλο που είναι ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ...... γήπεδο όπου χαρακτηρίζεται από την κατάχρηση και την αποκλειστικότητα προπονήσεων από προπονητή,ο οποίος ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ και παρουσιάζετε αυστηρά ως ο "μοναδικός" χρήστης του γηπέδου....καμία απάντηση από τον ΔΟΠΑΒΣ. Το δε γυναικείο Τμήμα Πετοσφάιρισης έδωσε επίσημους αγώνες στο κλειστό Γυμναστήριο, δίχως να έχει καμία προπονητική ώρα. Βάλτε επιτέλους ένα τέλος στο κατεστημένο στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω, υπέρ κάποιων σωματείων, ειδάλλως ο σύλλογος θα κινηθεί δια της νομικής οδού, ως έσχατο μέσο διασφάλισης των συμφερόντων του.

Θεσμικά κύριοι, οφείλετε να απαντάτε με υψηλό το αίσθημα ευθύνης και συνεργασίας. Ως Πρόεδρος του συλλόγου, επικοινωνώ μόνο θεσμικά και σε αυτό το επίπεδο οφείλεται να απαντάτε και όχι ανάλογα με τις διαθέσεις σας!!

Όταν κάνετε πράξη το ρητό, "όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη", δίνοντας το παρών σε κάθε είδους εκδηλώσεις και στο σύλλογο του Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω δείχνετε έμπρακτα την πλήρη αδιαφορία σας, στα όρια της απάθειας έως και της εμπάθειας, τα σχόλια είναι περιττά! Απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ σύλλογο που πήρε θέση δημοσίως στα δίκαια αιτήματα  του ΔΟΠΑΒΣ και της Δημοτικής Αρχής.

Απέναντι στα κακώς κείμενα, τα οποία επισημαίνουμε και θίγουμε, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι επιθυμία του συλλόγου είναι πάντα η καλή και η εύρυθμη συνεργασία μεταξύ των αθλητών, των σωματείων και η αγαστή συνεργασία με την εκάστοτε Δημοτική Αρχή  και την εκάστοτε Διοίκηση του ΔΟΠΑΒΣ. Οφείλετε όμως να γνωρίζεται, ότι ο σύλλογος είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός και όχι δεδομένος ή υποχείριο καμιάς Δημοτικής Αρχής.

 

 

                                                                                                                                                                                             Ευχαριστώ για το χρόνο σας,

                                                                                                              

                                                                                                                                                                                                                Ο

                                                                                                                                                                                       Πρόεδρος  του  Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑ ΚΩ

                                                                                                                                                                                                       Πλούμπης Μάριος

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.