ΠΑΣ Σπάρτακος και Α.Σ Ασκληπιός σε κοινή αγωνιστική προετοιμασία ενόψει του Κυπέλλου Ελλάδας

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε πριν 22 μέρες

Από 26 έως 29 Απριλίου σε κοινή αγωνιστική προετοιμασία οι δύο αθλητικοί σύλλογοι ενόψει του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ολυμπιακό άθλημα του Ταεκβοντο.

Για τέσσερις ημέρες ενώνουν τις δυνάμεις τους ο ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και ο ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ Κω , προετοιμάζοντας τους αθλητές τους για το αθλητικό γεγονός της χρονιάς που είναι το Κύπελλο Ελλάδας τον επόμενο μήνα.

Καθημερινές διπλές δίωρες προπονήσεις (πρωί και απόγευμα) με τη συμμετοχή εννέα αθλητών. Ο κάθε σύλλογος προετοιμάζεται στο αγωνιστικό κομμάτι, λαμβάνοντας υπόψη και τις αλλαγές των κανονισμών διαιτησίας που έθεσε η παγκόσμια ομοσπονδία Ταεκβοντο, κάνοντας το άθλημα ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Οι αθλητές των δυο συλλόγων θα έχουν την ευκαιρία, να προπονηθούν και στους ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες για ακόμη καλύτερη αγωνιστική εμπειρία και προετοιμασία.

Οι σύλλογοι ευχαριστούν θερμά τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ κύριο Παναγιώτη Χατζηχριστοφή για την παραχώρηση του χώρου αφού οι πρωινές προπονήσεις διεξάγονται στο αθλητικό πολύκεντρο και το στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ. 

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Γιώργο Φωλιά για τη διάθεση της ηλεκτρονικής κάσκας, καθώς επίσης στην κυρία Ντίνα Σβύνου για την πολύτιμη βοήθεια της στη φιλοξενία της ομάδας του ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ.

 Τέλος, σε όλους τους αθλητές οι οποίοι για ακόμη μια φορά, αποδεικνύουν ότι οι καλύτεροι ποτέ δεν ξεκουράζονται, αλλά συνεχίζουν να εργάζονται και να προσπαθούν.

Καλή επιτυχία σε όλους.

Ρεπορτάζ: Στέργος Χατζηστέργου

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.