ΠΑΣ Σπάρτακος: Τρεις αθλητές μας συμμετείχαν στο Kos Gran Fondo

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 12 Απριλίου 2022

Με τρεις αθλητές του συμμετείχε προχτές 10-4-2022 ο ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σε άλλη μια ποδηλατική εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον Ποδηλατικό Όμιλο Κω (Π.Ο.Κ.) υπό την αιγίδα και την άδεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν η αθλήτρια Χαριτίνη Χόνδρου, Μανόλης Χατζηαντωνίου και Γιώργος Μπαραχάνος.

Για άλλη μια φορά ο Γιώργος Μπαραχάνος ήταν συνεπής στο ραντεβού με το βάθρο των νικητών. Ο πρωταθλητής του ολυμπιακού Ταεκβοντο, κατέκτησε την τρίτη θέση στην ποδηλασία αυτή τη φορά στο GranFondo, των 100,08 χιλ. που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κω. Ο πρωταθλητής του ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παρά την ίωση που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες, έδωσε το παρόν και κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία των Ανδρών (Elite Men).

Η αθλήτρια μας Χαριτίνη Χόνδρου μας εκπλήσσει κάθε φορά και περισσότερο, αφού παρόλες τις δυσκολίες της διαδρομής τερμάτισε για ακόμη μια φορά με σημαντική επίδοση στο Mediofondo 76 χλμ., αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι το σημαντικότερο απ’ όλα είναι η συμμετοχή, και κυρίως να μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια.

Ο νεόφερτος και πρωτάρης Μανόλης Χατζηαντωνίου, απέδειξε ότι ανήκει στη γενιά των μαχητών τερματίζοντας στο Mediofondo 76 χλμ., αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός είναι για όλους, αρκεί να το θέλεις και να το προσπαθήσεις. Άλλωστε πάνω από όλα μετράει η προσπάθεια και η συμμετοχή.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν να κατακτούν κάθε αγώνα και κάθε δυσκολία.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.