Το Kos Academy Sports Club στο τοπικό πρωτάθλημα

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022

Το νεοσύστατο σωματείο (Kos Academy Sports Club) συμμετείχε στο τοπικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσου με τη συμμετοχή επτά αθλητών και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: ''Το σωματείο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω (KOS ACADEMY SPORTS CLUB) το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Απριλίου 2022, έλαβε μέρος στο τοπικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσου μικρών κατηγοριών με τη συμμετοχή 7 αθλητών, στις κατηγορίες μίνι μικρά αγόρια, μίνι μεγάλα κορίτσια, παμπαίδες, παγκορασίδες. Κατά τη διάρκεια του διημέρου έλαβαν χώρα τα αγωνίσματα της ατομικής χρονομέτρης και αντοχής δρόμου. 

Στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης ο Α.Ο. Ακαδημία Κω, κατέκτησε την 4η και 9η θέση με τον Πολυχρονιάδη Διαμαντή και τον Πεδιαδιτάκη Νικόλαο στην κατηγορία μίνι μικρά αγόρια, την 5η και 7η θέση στην κατηγορία μίνι μεγάλα κορίτσια, με την Πεδιαδιτάκη Ασπασία και την Μητσιάκη Μιχαέλα, την 6η και την 13η θέση με τον Δημητριάδη Δία και τον Τσαμάλη Ελευθέριο στην κατηγορία των παμπαίδων και τη 10η θέση με την Γκιόνα Κατερίνα στην κατηγορία των παγκορασίδων.

Την επόμενη ημέρα, στο αγώνισμα της αντοχής, κατέκτησε την 8η και 11η θέση με τον Πολυχρονιάδη Διαμαντή και τον Πεδιαδιτάκη Νικόλαο στην κατηγορία μίνι μικρά αγόρια, την 4η και 11η θέση στην κατηγορία μίνι μεγάλα κορίτσια, με την Πεδιαδιτάκη Ασπασία και την Μητσιάκη Μιχαέλα, την 7η και την 12η θέση με τον Δημητριάδη Δία και τον Τσαμάλη Ελευθέριο στην κατηγορία των παμπαίδων και την 8η θέση με την Γκιόνα Κατερίνα στην κατηγορία των παγκορασίδων. 

Για ακόμα μία αποστολή η Ακαδημία Κω εκπροσώπησε επάξια το νησί μας τόσο κατά τη διάρκεια των αγώνων όσο και με τη γενικότερη παρουσία του στο νησί της Ρόδου και όλοι οι συμμετέχοντες στην αποστολή απόλαυσαν το αγωνιστικό διήμερο. Ευχαριστούμε του χορηγούς μας μας Phython Tours, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., Python Experience, Erika’s horse riding farm και Nikos Gold  για την βοήθεια τους και την στήριξη τους σε κάθε μας προσπάθεια και την εταιρεία Blue Star Ferries για την έκπτωση που παρείχε για την μετακίνηση προς και από τη Ρόδο, την Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου για τη διοργάνωση και όλους τους συμμετέχοντες  για το άριστο επίπεδο συναγωνισμού κατά τη διάρκεια του διημέρου

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.