5ος στην Ελλάδα ο Ανταγόρας στους άνδρες στην άρση βαρών για το 2021

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών,  Ανδρών-Γυναικών & Νέων Ανδρών- Νέων Γυναικών (U23), για το 2021 στο Λουτράκι.  Την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, αγωνίστηκαν για τον Ανταγόρα, οι Άγγελος Μπροκος στην κατηγορία των 96 κιλών κατακτώντας την 8η θέση με 90 κιλα στο αρασε 115 στο επολε ζετε ,ο Αναστάσιος Πλατής στην κατηγορία των 102 κιλών κατακτώντας την 8η θέση στο σύνολο σηκώνοντας 98κιλα στο αρασε 127 στο επολε ζετε και ο Χρήστος Φούκας στα +109 κιλα με 111 κιλα στο αρασε 121 κιλα  στο επολε ζετε πήρε την 7η θέση στο σύνολο.

Στην βαθμολογία των συλλόγων ο Ανταγορας κατετάγη  στην 5η θέση στους Άνδρες με 255 βαθμούς και στην 6η θέση στους Νέους άνδρες  με 204 βαθμούς. 

Πρωταθλητής σύλλογος στους άνδρες αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ με 657 βαθμούς ενώ την πρώτη θέση στους Νέους άνδρες κατέκτησε ο ΚΥΔΩΝΑΣ ΧΑΝΙΩΝ με 353 βαθμούς.

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Κωνσταντίνα Αλεξανδροπούλου στην κατηγορία των  64kg στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αρσης βαρών.

Με το καλύτερο τρόπο ξεκινήσε για τον Ανταγόρα η πρώτη μέρα του πανελληνιου πρωταθλήματος  Ανδρών- Γυναικών και Νέων Ανδρών -Νέων Γυναικών (U23). Η αθλήτρια του Ανταγορα,  Κωνσταντίνα Αλεξανδροπούλου  κάνοντας φανταστική εμφάνιση κατέκτησε την πρώτη θέση στις Νέες γυναίκες (U23) σηκωνοντας 71 κιλα στο αρασε και 90 κιλα στο επολε ζετε, και την 2η θέση θέση στις γυναίκες.

Δεύτερος στους Νέους άνδρες και τρίτος στους Άνδρες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ο Φίλιππος Ρεμπέλης

Η δεύτερη ημέρα του πανελληνιου πρωταθλήματος άρσης βαρών ολοκληρώθηκε με άλλη μια διάκριση για τον Ανταγόρα.  Ο Φίλιππος Ρεμπέλης κατέκτησε την δεύτερη θέση στους νέους άνδρες (U23) και την τρίτη θέση στους άνδρες σε αρασε επολε ζετε και συνολο στην κατηγορία των 81kg σηκώνοντας 122 κιλα  στο αρασε και 143 κιλα στο επολε ζετε.

Χρυσό μετάλλιο στο  ζετε ο 14χρονος  Στέφανος Τρακόσσας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα,  σε άνδρες και νέους άνδρες, 2ος στο σύνολο. 

Εξαιρετική εμφάνιση του 14χρονου πρωταθλητή  του Ανταγορα, Στέφανου Τρακοσσα, σηκώνοντας 65 κιλα στο αρασε και 91 κιλα στο επολε ζετε, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αρασε, το χρυσό στο επολε ζετε και το αργυρό στο σύνολο στις κατηγορίες Ανδρών και νέων ανδρών (U23).

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.