Νέο αθλητικό σωματείο, Α.Ο. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ (KOS ACADEMY SPORTS CLUB)

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021

Ένα νέο αθλητικό σωματείο που θα δραστηριοποιηθεί στον χώρο της ποδηλασίας είναι πλέον γεγονός αφού ανακοινώθηκε και επίσημο η δημιουργία του Αθλητικού Ομίλου Κω (Kos Academy Sports Club)

Αναλυτικά: 

Το νησί της Κω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υποδεχτεί ένα νέο μέλος στη μεγάλη αθλητική οικογένειά του, το σωματείο Αθλητικός Όμιλος «Ακαδημία Κω» (KOS ACADEMY SPORTS CLUB).

Το σωματείο Α.Ο. «Ακαδημία Κω» διαθέτει ένα ενεργό αθλητικό τμήμα, το τμήμα της ποδηλασίας, το οποίο πλαισιώνεται από μία προπονητική ομάδα εξαιρετικών ικανοτήτων και προδιαγραφών, αποτελούμενο από την προπονήτρια ποδηλασίας και πρωταθλήτρια ποδηλασίας και τριάθλου Ταμάρα-Μαρία Τουμπαζή, τη γυμνάστρια, απόφοιτη του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Καρολίνα Μαρκόγλου και τον αγαπητό και εξαίρετο χαρακτήρα και κατά πολλά χρόνια αθλητή ποδηλασίας Εμμανουήλ  Πεδιαδιτάκη.

Το παραπάνω προπονητικό επιτελείο συνοδευόμενο από ένα Διοικητικό Συμβούλιο και από μέλη του σωματείου, που διακρίνονται από τα αθλητικά ιδεώδη του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας, έχει την τιμή και τη χαρά να υποδεχτεί αθλητές κάθε ηλικίας στην ακαδημία ποδηλάτου, με κύριο στόχο αφενός την προσέλκυση των παιδιών στον αθλητισμό, προσφέροντάς τους όλα τα πλεονεκτήματα που εκπορεύονται από αυτόν και αφετέρου τη δημιουργία αθλητών υψηλού επιπέδου, που θα εκπροσωπούν επάξια το νησί μας, τόσο στα Δωδεκάνησα όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο.

Ευχαριστούμε όλους όσοι κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια για τη συγκρότηση του νέου αυτού σωματείου, ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλες τις τοπικές αρχές, τους φορείς και τα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία του νησιού μας, αλλά και της υπόλοιπης Δωδεκανήσου, για τη συνεργασία στην οποία ευελπιστούμε και θα χαρούμε να υποδεχτούμε στους κόλπους της ακαδημίας ποδηλάτου μας κάθε ενδιαφερόμενο, που επιθυμεί να συμμετάσχει σε αυτήν τη νέα σελίδα στον χώρο της ποδηλασίας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και εγγραφές, 6937057834, Ταμάρα-Μαρία Τουμπαζή (υπεύθυνη προπονητικού επιτελείου).

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.