Στην «Φάρμα» η Νίκη Χαντσαρίδου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021

Η προπονήτρια, υπεύθυνη του Φιλαθλητικού Καλύμνου στην κολύμβηση και γυμνάστρια Νίκη Χαντσαρίδου από την Κάλυμνο θα συμμετέχει στο παιχνίδι του ΑΝΤ1 ''Η Φάρμα'', όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ίδια. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook:

''Ένα ταξίδι περιπέτειας ξεκινά για εμένα στην ''Φάρμα''. Αφήνω τα αγαπημένα μου πρόσωπα, τις ανέσεις και την όμορφη καθημερινότητα μου για να βιώσω την ζωή της φάρμας και του παιχνιδιού. Ξεκινώ ένα ταξίδι με άγνωστη διάρκεια και έκβαση που είναι μια πρόκληση που αποδέχτηκα και σίγουρα θα δοκιμάσει τα όρια και τις αντοχές μου. Μια περιπέτεια που θα χρειαστεί να ξεπεράσω στερήσεις και δυσκολίες, να συμβιώσω με παίκτες που έχουν διαφορετικές προσωπικότητες, να συνεργαστώ μαζί τους και τέλος να τους  συναγωνιστώ στις δοκιμασίες και τα  παιχνίδια. Αγαπημένοι μου ήδη μου λείπετε, νιώθω όμως την θετική σας ενέργεια και την αγάπη σας. Ραντεβού στο παιχνίδι'.

Η παρουσίαση της 

Ονομάζομαι Νίκη Χαντσαρίδου και είμαι Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής από το ΑΠΘ, με Μεταπτυχιακό στη «Βελτίωση της Ανθρώπινης Απόδοσης και της Υγείας». Όλοι στην οικογένειά μου είναι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής και από πολύ μικρή ασχολούμαι με τον αθλητισμό, την κολύμβηση, τον χορό και τον στίβο. Ως αθλήτρια, στέφθηκα 1η Πανελληνιονίκης στις Νέες Γυναίκες και 3η στις Γυναίκες στα 4×400  Γυναικών στους Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου, με την ομάδα μου (Ηρακλής Θεσσαλονίκης).

Εργάζομαι ως προπονήτρια κολύμβησης, Fitness Personal Trainer και ως Aqua Fitness Expert με το δημοφιλές πρόγραμμά μου, «Niki’s Aqua Fitness». Παράλληλα, μέσω της ιστοσελίδας www.nikisfitness.com παρέχω υπηρεσίες άσκησης για όλους. Με τα προγράμματα άθλησης που έχω δημιουργήσει, προσπαθώ να προάγω την Υγεία και την Ευεξία! Λατρεύω την άθληση, το νερό, τη φύση και τον υγιεινό τρόπο ζωής, τα ταξίδια, το νησί μου, την Κάλυμνο και την πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.