Οι δηλώσεις της Μάρθας Νυστάζου που κατέκτησε την 3η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick Boxing

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021

Μεγάλη επιτυχία για την Μάρθα Νυστάζου η οποία κατέκτησε την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing που διεξήχθη στην Ιταλία στο (Wako World Kickboxing Championship).

Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια και αθλήτρια του συλλόγου “Μαχητές της Κω”, τίμησε το εθνόσημο αγωνιζόμενη με τις καλύτερες αθλήτριες του κόσμου, ξεπερνώντας τις οποίες δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της νησιωτικότητας και δεν υπάρχει η δυνατότητα να κάνει αγωνιστικές προπονήσεις με άλλες ισάξιες αθλήτριες του kick boxing ούτως ώστε η προετοιμασία της ενόψει τέτοιων σημαντικών αγώνων να είναι πλήρης.

Η Μάρθα Νυστάζου έχει δίπλα της τον γνωστό πρωταθλητή πολεμικών τεχνών και έμπειρο προπονητή τον κύριο Χρήστο Νεοχωρίτη, ο οποίος καθημερινά βρίσκεται δίπλα της εφαρμόζοντας σύγχρονες προπονητικές μεθόδους και τακτικές.
Η παγκόσμια Πρωταθλήτρια μας Μάρθα Νυστάζου, χαρακτηρίζεται από το ήθος,την ευγένεια της ψυχής της και το απαράμιλλο αγωνιστικό πάθος της.

Η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα kickboxing είναι η αρχή μίας Λαμπρής πορείας , οδηγός για τις επερχόμενες μεγάλες επιτυχίες της Ελληνίδας Πρωταθλήτριας του Kickboxing Μάρθα Νυστάζου.

Ρεπορτάζ: Στέργος Χατζηστέργου

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.