Οι βραβεύσεις των αθλητών του απογευματινού προγράμματος της 1ης ημέρας του Πανελλήνιου Αγώνα Τοξοβολίας

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε πριν 19 μέρες

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στις 18:00, οι βραβεύσεις των αθλητών που αγωνίστηκαν στο απογευματινό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του 1ου Πανελλήνιου Aγώνα Tοξοβολιας που λαμβάνει χώρα στα Δωδεκάνησα (2 & 3/10) και συγκεκριμένα στο Νέο Στάδιο "Ανταγόρας" της Κω, σε διοργάνωση του Α.Σ. Φοίβου Κω.

Ειδικότερα, έγιναν οι απονομές των τριών πρώτων αθλητών των κατηγοριών που έλαβαν μέρος στους αγώνες τοξοβολίας με απόσταση στόχου 30 μέτρων (15 & 25 μέτρων για τις κατηγορίες των παμπαίδων) ενώ όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής, τα οποία διένειμε η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού & Τουρισμού, Σέβη Βλάχου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών στις βραβεύσεις έδωσε ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος Τριαντάφυλλος Θεοδόσης και η Περιφερειακή Σύμβουλος Ν.Αιγαίου, Ευρυδίκη Νάκη, οι οποίοι παρέδωσαν μετάλλια σε ορισμένους εκ των βραβευθέντων αθλητών.

Ψυχή και συντονιστής των βραβεύσεων αλλά και όλης της διοργάνωσης του 1ου Πανελλήνιου Αγώνα Τοξοβολίας στα Δωδεκάνησα και δη στο νησί μας, είναι ο καθηγητής φυσικής αγωγής και αντιπρόεδρος του Α.Σ. ''Φοίβος'', Γιάννης Τρικοίλης.

Πηγή: KOS TV

Δείτε εδώ περισσότερο φωτογραφικό υλικό

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.