"Άλλη μια δοκιμασία το... νέο μοντέλο προετοιμασίας"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε πριν 23 μέρες

Δηλώσεις στο soccerlive.gr και στον συνάδελφο, Δημήτρη Θεοδώρου έκανε ο προπονητής του Α.Ο Πυλίου, Δημήτρης Χρυσόπουλος που τόνισε τον προβληματισμό που υπάρχει για την καθυστέρηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η διοργανώτρια Αρχή φρόντισε για ακόμα μία χρονιά να μας δώσει επιπλέον χρόνο για την προετοιμασία μας. Ακολουθούμε, πλέον, ένα μοντέλο προετοιμασίας τριών μηνών και αυτό αποτελεί ακόμα μία δοκιμασία, πέρα από την ήδη υπάρχουσα, που είναι να χτίσεις ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είμαστε υγιείς, ότι το πρωτάθλημα θα διαρκέσει περισσότερο από την προετοιμασία μας και ότι τα παιδιά θα διατηρήσουν την ίδια ένταση μέχρι την πρεμιέρα».

Στη συνέχεια, ο προπονητής του ΑΟ Πυλίου Κω πρόσθεσε: «Θέλω να πιστεύω, τουλάχιστον, ότι αυτή η αναμονή για όλες τις ομάδες θα αξίζει τον κόπο και θα ζήσουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όποιοι κι αν θα είναι οι όμιλοι της Γ' Εθνικής. Για την ώρα είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παιδιών. Είναι ένα σχετικά νέο σύνολο, αφού έχουν αλλάξει πολλά πρόσωπα από την περασμένη σεζόν».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.