Παναγιώτης Χατζηχριστοφής: Το «Road to Muay Thai Grand Prix» στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με τη συμμετοχή Κώων αθλητών που μας έκαναν όλους υπερήφανους!

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε πριν 25 μέρες

Για πρώτη φορά, η Κως φιλοξένησε ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός. Το «Road to Muay Thai Grand Prix». Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με τη συμμετοχή Κώων αθλητών που μας έκαναν όλους υπερήφανους!
Το άθλημα αυτό, η κοινωνία μας το αγκάλιασε και το στήριξε εμπράκτως. Συγχαρητήρια στους ιδιοκτήτες του «Αmmos Beach Bar» για τη σημαντική συμβολή τους στη διοργάνωση, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό αθλητικό σκηνικό!
Πάνω από όλα, συγχαίρω τους Κώους αθλητές μας και το προπονητικό team για την αθλητική παιδεία που επέδειξαν εντός και εκτός ρινγκ, προσφέροντας μας , μοναδικούς γεμάτο θέαμα αγώνες, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν.
Συγχαίρω, τον πρωταθλητή μας Νίκο Παπανικολάου που επάξια κατέκτησε τον διεθνή τίτλο KGP, απέναντι στον πολύ δυνατό αντίπαλό του. Ο Νίκος Παπανικολάου δεν είναι μόνο πρωταθλητής εντός των ρινγκ, είναι πρωταθλητής στις καρδιές μας. Είναι ένας αθλητής που σέβεται και αγαπά τους συνανθρώπους του και το έδειξε με το να προσφέρει το χρηματικό του έπαθλο, στο Σβουρένειο ΚΔΑΠ ΑμΕΑ, ενώ τα υπόλοιπα κέρδη του από τη διοργάνωση, θα διανεμηθούν σε οικογένειες του νησιού μας που έχουν ανάγκη.
Τέτοιες αθλητικές διοργανώσεις, σαν το «Road to Muay Thai Grand Prix», μας κάνουν όλους υπερήφανους, αναδεικνύουν τα αθλητικά ιδεώδη και προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο το νησί μας!

Συγχαρητήρια σε όλους…!!

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ
Παναγιώτης Χατζηχριστοφής

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.