Η παρουσίαση του νέου Δ.Σ του Κωακού Αθλητικού Ομίλου Φιλίνος

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021

Την Πέμπτη 12 Αυγούστου στις 19:00, έλαβε χώρα η επίσημη παρουσίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Κωακού Αθλητικού Ομίλου ΦΙΛΙΝΟΣ, στα γραφεία του σωματείου στο νέο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.

Μετά τις εκλογές στις 22 Ιουνίου και σύμφωνα με το καταστατικό του σωματείου, συγκροτήθηκε του νέο Δ.Σ. αποτελούμενο από τους παρακάτω:

Χαματζόγλου Δημήτριο (Πρόεδρος),

Σταυράκη Παναγιώτη (Αντιπρόεδρος),

Καραΐσκο Αλέξανδρο (Γενικός Γραμματέας),

Παπαθωμά Ξανθίππη (Ειδική Γραμματέας),

Μουλά Παναγιώτη (Ταμίας),

Τλε Νιλουφέρ (Έφορος Ποδοσφαιρικού Τμήματος)

Μπακόπουλο Χρήστο (Έφορος Ποδηλατικού Τμήματος)

Τσούτση Ευφροσύνη (Μέλος)

Χόνδρου Χαριτινή (Μέλος)

Παρουσία των αθλητών των ενεργών τμημάτων του σωματείου, του ποδοσφαιρικού και του ποδηλατικού τμήματος, τα νέα μέλη του Δ.Σ. πραγματοποίησαν την πρώτη γνωριμία τους με τους αθλητές, τους προπονητές και αριθμό γονέων, υποσχόμενοι τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου των αθλητικών τμημάτων, με βάση τα αθλητικά ιδεώδη που πρεσβεύει το σωματείο. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παρευρισκομένους και ιδιαίτερα τον κύριο Χατζηστέργο Στέργο, ως εκπρόσωπο του ΔΟΠΑΒΣ, την κυρία Μισαηλίδου Κλεοπάτρα και τον ΔΗΡΑΣ για τη δημοσιογραφική κάλυψη του γεγονότος καθώς και το ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΣΣΙΟΥ και το PIZZA CON για την ευγενική χορηγία αναψυκτικών και εδεσμάτων που προσφέρθηκαν στους παρισταμένους.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.