Πολύ καλή εμφάνιση από το τμήμα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Κω στο Πανδωδεκανησιακό πρωτάθλημα στην Κάλυμνο το περασμένο ΣΚ

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021

Με 27 μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κω, από το 1ο Πανδωδεκανησιακό πρωτάθλημα κολύμβησης, που διεξήχθη το ΣΚ που μας πέρασε στην Κάλυμνο. Πρόκειται για ένα σπουδαίο επίτευγμα , αν αναλογιστεί κανείς πως τα παιδιά της Κω, προπονούνται μόνο κατά τη θερινή περίοδο, λόγω έλλειψης κολυμβητηρίου.  Στα ατομικά αγωνίσματα κατέκτησαν 2 χρυσά, 7 ασημένια και 12 χάλκινα και στις σκυλατοδρομίες 1 ασημένιο και 5 χάλκινα.

Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν από τα νησιά της Ρόδου, της Κω και της Καλύμνου και ήταν ηλικίας 9 έως 17 ετών. Διοργανωτής ήταν ο 'Πρωτέας Καλύμνου᾽ και έγιναν υπό την αιγίδα της ΚΟΕΝ και του δήμου Καλύμνου. 

Ο προπονητής Γιώργος Χρυσικός και ο Μάρκος Μπουλάς , γενικός αρχηγός της αποστολής , τόνισαν την αναγκαιότητα της κατασκευής ενός κολυμβητηρίου , μιας και υπάρχει αξιόλογο υλικό από τις μικρές ηλικίες και είναι κρίμα να μην έχουν τη δυνατότητα να έχουν ολοκληρωμένη προπονητική χρονιά. 

Πηγή: KOSTV

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.