Αθλητικές δραστηριότητες στην Κάλυμνο απ' τον ΚΑΟ Φιλίνος

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

Την Κυριακή 25 Ιουλίου, το ποδηλατικό τμήμα του ΚΩΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΙΝΟΣ σε συνεργασία με το κατάστημα THE BIKE SHOP KALYMNOS και την στήριξη του Δήμου Καλυμνίων, διοργανώσε αθλητικές δραστηριότητες, με σκοπό την προαγωγή και την ανάπτυξη του ποδηλάτου στο νησί της Καλύμνου. Στην πλατεία της Καλύμνου συγκεντρώθηκαν αρκετά παιδιά από το νησί, διαφόρων ηλικιών, τα οποία μαζί με του αθλητές του ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ, υπό τις υποδείξεις της προπονητικής ομάδας του σωματείου, συμμετείχαν σε ασκήσεις δεξιοτεχνίας και σε μίνι αγώνες σιρκουί.

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Καλυμνίων για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία στο νησί της Καλύμνου, το κατάστημα THE BIKE SHOP KALYMNOS για τη σημαντική βοήθεια στη διοργάνωση της εν λόγω δράσης, της ναυτιλιακές εταιρείες ΑΝΕΚ και ΑΝΕΜ για τις διευκολύνσεις που παρείχαν για την μετακίνηση από και προς την Κάλυμνο, το λιμεναρχείο Καλύμνου, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες και παρισταμένους που με την παρουσία τους στήριξαν την προσπάθειά μας. 

Δίνουμε ραντεβού για τον επίσημο διήμερο αγώνα που θα διεξαχθεί στην Κάλυμνο το Φθινόπωρο με συμμετοχή αθλητών όλων των κατηγοριών. 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.