Με επιτυχία οι διασυλλογικοί αγώνες ποδηλασίας KOS ITT RACE

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Κω και ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση για τους επιτυχημένους αγώνες. Αναλυτικά: ''Με επιτυχία ολοκληρωθήκαν οι διασυλλογικοί αγώνες ποδηλασίας με την επονομασία KOS ITT RACE – ΑΓΩΝΑΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟΥ 19/6, KOS ROAD RACE – ΑΓΩΝΑΣ CRITERIUM 20/6 και KOAKOP TRACK – ΑΓΩΝΑΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΣΤΑΣ 21/6. Στον αγώνα έλαβαν μέρος πάνω από 120 αθλητές από Ρόδο και Κω. Τα διαφορετικά τερέν, ο μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων και η ζέστη ανέβασαν τον βαθμό δυσκολίας των αγώνων με τους μικρούς πρωταγωνιστές να δίνουν μάχες για τους τερματισμούς. Διοργανωτικά ήταν ένα πολύ δύσκολο τριήμερο, με μεγάλο αριθμό εθελοντών- στελεχών, λάθη τα οποία διορθώνονται και ένα αίσθημα ικανοποίησης από το αποτέλεσμα των τριών ημερών με τον ορατό βαθμό ανάπτυξης και προόδου της αγωνιστικής ποδηλασίας στα Δωδεκάνησα. Ένα εγχείρημα που όλοι οι εμπλεκόμενοι δίνουν κάθε φορά τον καλύτερό τους εαυτό.

Να ευχαριστήσουμε καταρχάς τον αλυτάρχη των τριών αγώνων κ. Φραγκιουδάκη Γεώργιο που μας επισκέφτηκε από την όμορφη Κρήτη, για την ηρεμία την υπομονή του τις συμβουλές για να κάνουμε τις διοργανώσεις καλύτερες. Ένα στοιχείο που ξεχώρισε ήταν οι συμβουλές και οδηγίες του στα παιδιά πριν τους αγώνες με σκοπό να είναι συγκεντρωμένα και να αποβάλλουν το άγχος. Ελπίζουμε να

ξανασυναντηθούμε στο μέλλον.
Να ευχαριστήσουμε όλα τα στελέχη που αποτέλεσαν την αγωνόδικο επιτροπή και δούλεψαν ακούραστα και τις τρεις ημέρες μέσα στην ζέστη και τους εθελοντές από τους δύο συλλόγους, όπως και τον κ. Ροίδη Πασχάλη για την προσφορά του στην Αγωνόδικο επιτροπή της τρίτης ημέρας.
Τον γιατρό των αγώνων κ. Κουζούκα Παύλο.
Την αστυνομία που έλεγχε την ασφάλεια και το κλείσιμο των αγώνων από την υπόλοιπη κυκλοφορία.

Να ευχαριστήσουμε τους αρχηγούς των αποστολών και όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε για την συμπεριφορά τους και την υπομονή τους, σε όποια διοργανωτικά λάθη έγιναν. Σκοπός είναι τα παιδιά να τρέχουν, να αγωνίζονται. Εμείς να βελτιωνόμαστε και να αποδίδουμε καλύτερα κάθε φορά και πιστεύουμε ότι είμαστε μέσα σε αυτό τον στόχο.
Τον υπεύθυνο του ΑΛΑΣΚΑ για τον πάγο που μας διέθεσε δωρεάν το Σαββατοκύριακο
Τον υπεύθυνο της πίστας Go Kart Marmari για την διάθεση της όμορφης και προσεγμένης πίστας. Θα έχουμε μέλλον σε αυτές τις πίστες όπου το άθλημα γίνεται γρήγορο, τεχνικό και μπορούν να το παρακολουθήσουν ΟΛΟΙ σε όλο το μήκος της διαδρομής.
Τα στελέχη του ΔΟΠΑΒΣ για τον συντονισμό των αγώνων.
Την Σβύνου Ντίνα για την φιλοξενία του αλυτάρχη των αγώνων.
Τον Σταματάκη Θάνο για την διάθεση του φορτηγού για τις ανάγκες μεταφοράς ποδηλάτων και υλικών των αγώνων.
Τέλος να ευχαριστήσουμε τον Αλευράκη Γιώργο για την συνεργασία και για τις τρεις διοργανώσεις, που θα συνεχιστεί και στους υπόλοιπους αγώνες των συλλόγων που ανήκουμε. Μόνο με συνεργασία, αλληλοβοήθεια και καλή θέληση πάμε μπροστά το άθλημα.
Οι χορηγοί του συλλόγου, στηρίζουν έμπρακτα, διαρκώς τις προσπάθειες των αθλητών μας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και στους διασυλλογικούς αγώνες.
ΣΕΡΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ- SERNIKOS BIKES
ΑΦΟΙ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ
ΚΑΚΙΒΕΛΗΣ ΚΟΣΜΑΣ- BEST BIKES
ΝΤΡΙΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ – SKIPPER CAFE
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΕΜΠΟΡΕΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ
ΣΒΥΝΟΥ ΝΤΙΝΑ- ΞΕΝ. ΜΑΡΙΤΙΝΑ
Μέχρι τους επόμενους αγώνες!

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.