ΠΟΚ Κω: Ο αθλητής μας Θεολόγος Τσιφτσίδης συμμετείχε με επιτυχία και στους τρεις αγώνες

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 31 Μαϊος 2021

Ολοκληρώθηκαν τα τρία ΕΤΑΠ του 43ου Γύρου Θυσίας που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Π.Ο.Πατρών με ένα απαιτητικό τριήμερο που περιλάμβανε:

ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ 11χλμ

ΑΓΩΝΑΣ ΟΜΑΔΩΝ ELITE LEAGUE 121χλμ

GRAN FONDO 100χλμ.

Ο αθλητής μας Θεολόγος Τσιφτσίδης συμμετείχε με επιτυχία και στους τρεις αγώνες, αφού τερμάτισε και τους τρείς με καλή κατάταξη στην γενική και στην κατηγορία Ανδρών που αγωνίζεται. Με κριτήριο την αγωνιστική ετοιμότητα και τον δύσκολο αγωνιστικό Ιούνη που έρχεται, ο αθλητής μας έδειξε πολύ καλά στοιχεία φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής διάθεσης τερματίζοντας και τους τρεις αγώνες επιτυχώς και χωρίς την παρουσία της κατάλληλης υποστήριξης από πλευράς συνοδείας της ομάδας.

Στο δεύτερο ΕΤΑΠ αγωνίστηκε με την ομάδα του ΔΙΑΓΟΡΑ όπου και κατετάγη πρώτη βαθμολογικά ομάδα, λόγω των θέσεων που κατέλαβαν οι αθλητές που την απαρτίζουν με κορυφή τον ΔΡΑΚΟ ΝΙΚΟΛΑΟ που δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Σειρά έχει το τοπικό πρωτάθλημα ΑΝΔΡΩΝ ΜΑΣΤΕΡΣ που θα διεξαχθεί στην ΚΩ στις 12 και 13 Ιουνίου για πρώτη φορά στην ιστορία της Τοπικής Επιτροπής Δωδεκανήσου. Ας είμαστε ΟΛΟΙ εκεί να στηρίξουμε τις προσπάθειες των αθλητών και να δώσουμε την ατμόσφαιρα που πρέπει σε Πρωταθλήματα όπως αυτό. Θα επακολουθήσει ενημέρωση σχετικά με τις τοποθεσίες και τις ημερομηνίες των αγώνων.

Στους αγώνες συμμετείχαν και ο Μπαραχάνος Γεωργιος του Φιλίνου Κω και ο Βαγγέλης Σακελλης της ΑΕΚ Αθηνών που, επίσης,  εκπροσώπησαν επάξια το νησί μας.

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια στους αγώνες!

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.