Σε ρυθμούς Πανελληνίων πρωταθλημάτων στην Ηπιόνη (video)

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 28 Μαϊος 2021

Ξεκίνησε η προετοιμασία των αθλητριών του Γ.Σ. Ηπιόνη Κω, προκειμένου να λάβουν μέρος στα πανελλήνια πρωταθλήματα ρυθμικής γυμναστικής. Παρά τις αντίξοες συνθήκες σε καιρό καραντίνας, τα παιδιά της Ηπιόνης δεν το έβαλαν κάτω. Στάθηκαν γερά στα πόδια τους και μαζί με τις ακούραστες προπονήτριές τους, έκαναν την υπέρβαση. Εκμεταλλεύτηκαν την τεχνολογία στο έπακρο, δεν σταμάτησαν στιγμή τις προπονήσεις καισήμερα είναι σε θέση να συμμετέχουν σε μεγάλα διεθνή τουρνουά online. Έχουν ήδη λάβει υψηλές βαθμολογίες και συνεχίζουν ακάθεκτες.

Οι νεάνιδες με τη νεοσύστατη σχετικά ομάδα του ensemble,συμμετέχουν στο μεγάλο και φημισμένο διεθνή τουρνουά Miss Valentine που διοργανώνεται τα τελευταία 25 χρόνια στην Εσθονία και λαμβάνουν μέρος διεθνούς φήμης αθλήτριες. 

Φέτος, λόγω των ειδικών συνθηκών το τουρνουά γίνεται on lineστις 16/6/2021 και οι αθλήτριες της Ηπιόνης έχουν τη μεγάλη χαρά της συμμετοχής. Παράλληλα, τις ίδιες μέρες, οι μικρότερες σε ηλικία αθλήτριες συμμετέχουν στο διεθνές online τουρνουά Kyolis που διοργανώνεται στη Γαλλία.  Οι αθλήτριες του συλλόγου είναι αισιόδοξες ως προς τις εμφανίσεις τους.

Ρεπορτάζ: Στέργος Χατζηστέργου 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.