Ναυτικός Όμιλος Κω: Ξεκίνησε η προετοιμασία για το Περιφερειακό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας τριγώνου, Νήσων Αιγαίου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 24 Μαϊος 2021
Μετά από μια μεγάλη περίοδο αγωνιστικής απραξίας (8μηνης), λόγω πανδημίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση της προετοιμασίας αποστολής, για την συμμετοχή του ομίλου μας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου, Νήσων Αιγαίου.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Φαληρικό όρμο από 27/5/21 έως 30/5/21 υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και κάτω από πολύ αυστηρό υγειονομικό προτόκολο.
Ο ΝΟΚΩ θα συμμετάσχει στις κατηγορίες optimist (3 αθλητές) και laser 4.7( 4 αθλητές).
Το ΔΣ του ομίλου, καθώς και τα μέλη μας, ευχόμαστε στον Προπονητή ιστιοπλοΐας Νικολάι Ιβανόφ και τους αθλητές: (optimist) Ελένη Φουρτούνη, Ιάσονα Παληοθόδωρο, Γιάννη Σακελλαρόπουλο, (laser) Μαρία Σακελλαροπούλου, Κωνσταντίνο Μουρατίδη, Δημήτρη Καπασακάλη, Στέλιο Γερασκλή καλό ταξίδι, καλή επιτυχία και ευνοϊκούς ανέμους στα πανιά τους.
Υ.Γ ευχαριστούμε θερμά την κα Γιούλη Κόκλα υπεύθυνη γραφείου αθλητισμού της Ε.Ι.Ο. για την ορθή καθοδήγηση κατάθεσης, των απαραίτητων δικαιολογητικών (διαδικτυακά) λόγω covid-19.
Επίσης νιώθουμε ευγνώμονες προς την Ναυτιλιακή Εταιρεία Blue Star Ferries για την συνεχή στήριξή της στον ΝΟΚΩ μέσω εκπτωτικών εισητηρίων για τα μέλη της αποστολής, τα οχήματα και τα τρέιλερ, καθώς με αυτό τον τρόπο συμβάλλει στην διάδοση του ναυταθλητισμού στο Νησί μας.
Μετά τιμής
Για το ΔΣ ΝΟΚΩ ο πρόεδρος
Ιωάννης Χρυσούλας
Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.