Τοποθέτηση συνθετικού τάπητα στο γήπεδο Ζηπαρίου και αποκατάσταση του στίβου και ηλεκτροφωτισμού στο Νέο στάδιο Ανταγόρας

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε πριν 26 μέρες

Ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Κω Παναγιώτης Χατζηχριστοφής με ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αποκάλυψε ότι δύο μεγάλα αθλητικά έργα για το νησί της Κω, γίνονται πραγματικότητα. Πρόκειται για την τοποθέτηση συνθετικού τάπητα στο γήπεδο Ζηπαρίου και την αποκατάσταση του στίβου και ηλεκτροφωτισμού στο νέο στάδιο Ανταγόρας. Αναλυτικά η ανάρτηση του Παναγιώτη Χατζηχριστοφή:

«Μετά από συντονισμένες ενέργειες, του δήμαρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά, του ΔΟΠΑΒΣ και εμένα προσωπικά ως προέδρου, των Τ.Υ. του Δήμου με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και πρωτίστως με τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο αλλά και τον εντεταλμένο για θέματα αθλητισμού, περιφερειακό σύμβουλο Νίκο Νικολή, δυο μεγάλα αθλητικά έργα για το νησί μας γίνονται πραγματικότητα.
Έργα, που δεν τόλμησε καμία Δημοτική Αρχή ή Διοικούσα Επιτροπή του ΔΟΠΑΒΣ να αγγίξει.
Στο σημείο αυτό να ενημερώσω τον Κωακό λαό ότι τα στελέχη της Δ.Α. δεν είχαν το πολιτικό ανάστημα ούτε καν να υπερψηφίσουν τα δύο έργα, σε αντίθεση με το Όραμα & Δρέση της κ. Ρούφα.
Έργο 1ο: Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα γηπέδου Δ.Κ. Ζηπαρίου, προϋπολογισμός 300.000€ χρηματοδότηση Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Έργο 2ο : Αποκατάσταση στίβου και ηλεκτροφωτισμός στο νέο στάδιο Ανταγόρα, προϋπολογισμός 400.000€ χρηματοδότηση Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Μαζί διαμορφώνουμε το μέλλον των παιδιών μας και των αθλητών μας».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.