7ος και 8ος ο Σπύρος Μάριος Φουρθιώτης στους πρώτους αγώνες last change του Ισπανικού πρωταθλήματος EUROPEAN TALENT CUP

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 17 Μαϊος 2021

Μετά τους δυο πρώτους αγώνες του Ισπανικού πρωταθλήματος FIMCEVREPSOL όπου συμμετέχει ο 13χρονος Έλληνας οδηγός Σπύρος Μάριος Φουρθιώτης από το νησί της ΚΩ κατάφερε να τερματίσει στον πρώτο lastchange αγώνα στην πίστα ESTORIL της Πορτογαλίας στην 7ηθέση και στον δεύτερο last change αγώναστην πίστα Valenciaτης Ισπανίας στην 8ηθέση.

Ο Έλληναςοδηγόςσυμμετέχει σε αυτό το θεσμό για πρώτη χρονιά με τη μοτοσυκλέτα του HONDA NSF 250R με την ομάδα DNA-FIFTYMOTORSPORT καθώς ο συγκεκριμένος θεσμός διοργανώνετε από την DORNA που διοργανώνει και το MOTOGP και θεωρείτε παγκόσμιο πρωτάθλημα junior και είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στον κόσμο καθώς στην κατηγορία EUROPEANTALENTCUP συμμετέχουν 50 οδηγοί από 16 διαφορετικές χώρες.

Ο Σπύρος Μάριος Φουρθιωτης μας είπεμετά τους αγώνες του:

Θέλω να ευχαριστήσω όλους μου τους χορηγούς που μου δίνουν τη δυνατότητα να συμμετέχω σε αυτόν τον απίστευτο θεσμό καθώς και όλους εσάς που βρίσκεστε στο πλάι μου με την θετική σας σκέψη.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα παγκοσμίως και αυτό το οφείλω στους χορηγούς μου και στην οικογένεια μου.

fmgh.JPG

Την ελληνική αυτή προσπάθεια στηρίζουν ως χορηγοί:

Χορηγοίεπικοινωνίας:

ΒΗΜΑΤΗΣΚΩ-KOSN[email protected]BIKETV-MOTOMAG-RADIOCITY93-RADIOEKFRASI-KOSTV.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.