Ξεχώρισε ο Καλλερές Μιχαήλ αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑΜΕΑ

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 17 Μαϊος 2021

Με τα καλύτερα αποτελέσματα τελείωσε το Πανελλήνια Πρωτάθλημο ΑΜΕΑ, που διοργανώθηκε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Τυμπακίου στο Ηράκλειο Κρήτης από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ατόμων με αναπηρίες, την ομάδα του ΤΑΛΩΣ Κρήτης και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Μία πολύ καλή διοργάνωση, με κριτήριο την ασφαλή και άνετη διεξαγωγή των αγώνων.

Ο αθλητής μας Καλλερές Μιχαήλ αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑΜΕΑ τερμάτισε 2ος νικητής και στα δύο αγωνίσματα του χρονομέτρου που έλαβε χώρα το Σάββατο 15/5 και στο αγώνισμα της αντοχής στις 16/5. Μία συνολική πολύ καλή αγωνιστική εικόνα του αθλητή που μας δίνει την δύναμη για το πολύ απαιτητικό πρόγραμμα των επίσημων αγώνων της Ε.Ο.Π όπου θα αγωνιστεί ισότιμα ο αθλητής μας με τους υπόλοιπους αθλητές.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομοσπονδία ΑΜΕΑ και την Περιφέρεια Κρήτης για την ομαλή διεξαγωγή και την άψογη φιλοξενία. Την ομάδα μας , τον Ιωνά – τμήμα θεραπευτικής αγωγής και τα στελέχη του για την ζεστασιά και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Μαζί με την ομάδα του Ιωνά και τον κ. Γκούντα Γεώργιο μπορούμε να δημιουργήσουμε στο μέλλον συνθήκες ανάπτυξης περισσοτέρων αθλητών ΑΜΕΑ μέσω της ποδηλασίας στο νησί και σε αγωνίσματα που μπορούμε να βοηθήσουμε.

Την προπονητική μας ομάδα, που δουλεύουμε εντατικά και συστηματικά στην προπόνηση και τον πρωταθλητισμό των αθλητών μας. Τον Πολίτη Νεκτάριο (προπονητής – ΓΓΑ), τον Κλήμεντο Ανδρέα (βοηθός προπονητή), τον Δούβα Γεώργιο (βοηθός προπονητή) και τον Μπίλη Στράτο (γυμναστής – ΤΕΦΑΑ) που κάνει εξαιρετική δουλειά στην ενδυνάμωση των αθλητών μας.

Τους χορηγούς του συλλόγου που στηρίζουν έμπρακτα τις προσπάθειες των αθλητών μας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και στους διασυλλογικούς αγώνες.

ΣΕΡΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ- SERNIKOSBIKES

ΑΦΟΙ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ

ΚΑΚΙΒΕΛΗΣ ΚΟΣΜΑΣ- BESTBIKES

ΝΤΡΙΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ – SKIPPERCAFE

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΕΜΠΟΡΕΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

ΣΒΥΝΟΥ ΝΤΙΝΑ- ΞΕΝ. ΜΑΡΙΤΙΝΑ

Καλή συνέχεια σε όλους και καλούς αγώνες!

Εκ του συλλόγου

Πρέζας Νικόλαος

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.