Με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας ΑΜΕΑ 2021 ξεκινάει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για το 2021 ο Ποδηλατικός Όμιλος Κω

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 10 Μαϊος 2021

Με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας ΑΜΕΑ ξεκινάμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου για το 2021. Στο αγώνα θα λάβει μέρος ο αθλητής μας Καλλερές Μιχαήλ , αγωνιζόμενος με τον σύλλογο του ΙΩΝΑ τμήμα θεραπευτικής αγωγής, καθότι το κομμάτι της ποδηλασίας ΑΜΕΑ ανήκει σε άλλη ομοσπονδία στην οποία συμμετέχουν σύλλογοι μόνο για την κατηγορία αυτή.

Οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο 15 Μαΐου με το αγώνισμα του χρονομέτρου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή16 Μαΐου με το αγώνισμα της αντοχής. Οι αγώνες θα λάβουν χώρα στο παλιό αεροδρόμιο του Τυμπακίου στο Ηράκλειο Κρήτης και είναι πρώτη φορά που θα αγωνιστεί αθλητής από το νησί μας στην κατηγορία αυτή. Ο σύλλογος μας προπονεί δύο αθλητές της κατηγορίας ΑΜΕΑ, ο δεύτερος είναι ο Πέτρου Στέλιος που προετοιμάζεται για να πάρει μέρος του χρόνου στα ΠΠ. Και οι δύο αθλητές θα αγωνιστούν κανονικά στο πρωτάθλημα της ΕΟΠ και ευχόμαστε καλούς αγώνες και να αγαπούν πάντα την ποδηλασία και τα οφέλη που προσφέρει.

Οι χορηγοί του συλλόγου, στηρίζουν έμπρακτα τις προσπάθειες των αθλητών μας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και στους διασυλλογικούς αγώνες.

ΣΕΡΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ- SERNIKOS BIKES

ΑΦΟΙ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ

ΚΑΚΙΒΕΛΗΣ ΚΟΣΜΑΣ- BESTBIKES

ΝΤΡΙΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ – SKIPPER CAFE

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΕΜΠΟΡΕΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

ΣΒΥΝΟΥ ΝΤΙΝΑ- ΞΕΝ. ΜΑΡΙΤΙΝΑ

Καλή αρχή και καλή επιτυχία σε όλους!

Εκ του συλλόγου

Πρέζας Νικόλαος

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.