Κριτές για τη ναυαγοσωστική στον Πρωτέα Καλύμνου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021

Ο Πρωτέας Καλύμνου μέσω του προπονητή του Μιχάλη Γλυνάτση εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την αθλητική ναυαγοσωστική.

Αναλυτικά:

''Ο πρόεδρος της Ένωσης Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος Διδάκτωρ του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Στάθης Αβραμίδης μετά την αποστολή των άρθρων των αθλητών του Πρωτέα Καλύμνου που συμμετείχαν στο 1ο Κύπελλο Ελλάδας αποφάσισε να μας κάνει ένα δώρο.

 Το δώρο είναι ότι δίνει την δυνατότητα σε όλα τα μέλη του Πρωτέα αθλούμενα και μη, και ανεξαρτήτως ηλικίας να αποκτήσουν την βεβαίωση του κριτή Αθλητικής Ναυαγοσωστικής. Να γίνουν δηλαδή κριτές αγώνων. Η πιστοποίηση αυτή κανονικά κοστίζει 100 ευρώ για τον κάθε ενδιαφερόμενο, και θα μας φανεί πολύ χρήσιμη σύντομα σε μελλοντικές διοργανώσεις.

Είναι μια πολύ μεγάλη αναγνώριση και προνόμιο προς το σωματείο μας και δεν χρειάζεται να πω πως δεν πρέπει να την αφήσουμε να πάει χαμένη. Η διαδικασία θα γίνει μέσω elearning. Όποιοι επιθυμούν μπορούν να διαβάσουν την ύλη σύμφωνα με το δικό τους πρόγραμμα και χρόνο και θα συνεννοηθούμε για το πώς θα γίνει η εξέταση όταν είναι όλοι έτοιμοι. Πιστεύω πως θα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα και θα σας δώσει μια παραπάνω γνώση σε ένα άθλημα που ο σύλλογος θα αναπτύξει για πολλά ακόμα χρόνια''.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.