Πένθος στην Κάλυμνο, βροχή τα συλλυπητήρια απ' τις ομάδες

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021

Ένας αγαπητός άνθρωπος της Καλύμνου και του αθλητισμού, ο Παναγιώτης Κατέρης δεν βρίσκεται πια στην ζωή και αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν εκφράσει τα συλλυπητήρια τους για τον χαμό του.

Οι ανακοινώσεις των ομάδων

Ακαδημία Καλύμνου

Η  ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (CBA), με την παρούσα επιστολή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια  στην οικογένεια του Κατέρη Παναγιώτη, ενός από τους σημαντικότερους αθλητικού παράγοντες του νησιού τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ.

Οι  σκέψεις όλων μας είναι μαζί  με την οικογένεια του αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο Θεός να τον αναπαύσει.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Ψήφισμα για το θάνατο του  Κατέρη Παναγιώτη ,

    Ο Φιλαθλητικός  Καλύμνου μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου του εκλεκτού μας μέλους του  Παναγιώτη   Κατέρη , εκτιμώντας  την συνολική προσφορά του στον αθλητισμό ,  την προσωπικότητα, την ευσυνειδησία,  και ευπρέπεια του , σε έκτακτη συνεδρίασή του , αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω: 

  1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντας.
  2. Αντί στεφάνου να κατατεθεί χρηματικό ποσό στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Άγιος  Νικόλαος  του οποίου ήταν επίσης ενεργό μέλος 
  3. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του..
  4. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

                                                             Για το Δ.Σ.

        Ο Πρόεδρος                                                                              Γ.Γραμματέας

ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ  ΜΑΡΙΝΟΣ                                                                           ΚΟΡΦΙΑ ΜΑΡΙΑ

ΕΑΚΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Με μεγάλη θλίψη σήμερα πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Παναγιώτη Κατέρη. Συμπατριώτης αγαπητός, γιατί μπορεί η καταγωγή του να ήταν από τα Γιάννενα κουβαλούσε όμως το χάρισμα της Ποντιακής καταγωγής του, από μάνα Πόντια πρόσφυγα, "να ανθεί και να φέρει κι άλλο" σε όποιο μέρος κι αν κατοικήσει. Με την άξια σύζυγο του έφτιαξαν στην Κάλυμνο μια ωραία οικογένεια και έκαναν δύο εξαιρετικά παιδιά, την Μελίνα και τον Βασίλη, ο οποίος είναι και μέλος του Δ. Σ. της Ε.Α.ΚΑΛΥΜΝΟΥ, που κοσμούν την τοπική κοινωνία. Άξιος επαγγελματίας, καλός οικογενειάρχης, σταθερά ενεργός στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στον χώρο του Μπάσκετ, όπου πρόσφερε ένα ωραίο και ποιοτικό έργο, συμβάλλοντας στον υγιή αθλητισμό. Είχε πολλά να μας προσφέρει ακόμη, πρόλαβε όμως να μας κληροδοτήσει πολλά σπουδαία.
Το Δ.Σ της Ε.Α.ΚΑΛΥΜΝΟΥ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος και λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τεράστια προσφορά του στην μπασκετική οικογένεια του νησιού.
 

Αθλητικός Όμιλος Πανόρμου - Άγιος Γεώργιος

 
Ο Άγιος Γεώργιος εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον χαμό του Παναγιώτη Κατέρη. Ένας φίλος του αθλητισμού και ένας άνθρωπος που προσέφερε από αρκετά πόστα και ήταν πάντα δίπλα στις ομάδες δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας. Μάλιστα και στην δική μας ομάδα η βοήθεια του ήταν πολύτιμη στην ίδρυση του συλλόγου. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. 
 

Όμιλος Αντισφαίρισης Καλύμνου

 
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλύμνου, εκφράζουν τη θλίψη τους και τα θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του Παναγιώτη Κατέρη, ο οποίος υπήρξε άνθρωπος του αθλητισμού με ακέραιο χαρακτήρα και προσφορά σε όλα τα Σωματεία του νησιού.
Φίλε Παναγιώτη δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ...
Στην οικογένεια και τους οικείους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο να αντέξουν το βάρος της απώλειας.
 

Ξάνθος Πάτμου

 
Το Δ. Σ του Α. Σ. ΞΑΝΘΟΣ τα μελη και οι παίχτες, εκφράζουν τη θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος Κου Παναγιώτη Κατερη. Αιώνια η μνήμη.
 

ΕΠΣ Δωδεκανήσου

 
Ο πρόεδρος Παναγιώτης Διακοφώτης και τα μέλη της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.Δ., εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Κατέρη, που διατέλεσε πρόεδρος και μέλος πολλών σωματείων της Καλύμνου και για πολλά έτη υπήρξε παρατηρητής αγώνων στα πρωταθλήματα της ένωσης. Αλησμόνητος!
 

A.E Λέρου

 
Η ομάδα της Α.Ε Λέρου και ο πρόεδρος Μιχάλης Τσάτσος, εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για τον χαμό του Παναγιώτη Κατέρη. Ένας άνθρωπος που βοήθησε αρκετά σωματεία και προσέφερε στον αθλητισμό δεν είναι πια κοντά μας. Καλό κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του. 
 
 
Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.