Ο απολογισμός του Ξάνθου Πάτμου για την περίοδο 2019-2020

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε πριν 25 μέρες
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ «ΞΑΝΘΟΣ Ο ΠΑΤΜΙΟΣ» θα ήθελε να ευχηθεί για τη νέα χρονιά υγεία και κάθε ευτυχία.
Στη χρονιά που μας πέρασε σαν νέο διοικητικό συμβούλιο θέσαμε ως κύριο στόχο την ανεξάρτητη και απρόσκοπτη λειτουργία του Συλλόγου. Εργαζόμενοι με σύμπνοια, κοινή λογική και διαφάνεια καταφέραμε αφ’ ενός του να δώσουμε υπόσταση στη νόμιμη λειτουργία του Συλλόγου ως Νομικό πρόσωπο, αφ’ ετέρου να διασφαλίσουμε την συνεχή εισροή εσόδων μέσω επιχορηγήσεων. Για να κατανοηθεί το σύνολο των πράξεων αυτών σας αναφέρουμε συνοπτικά:
1- Σύμφωνα με το ΑΠ: 473440/16489/8999/1149/14-11-2019 Απόφαση Χορήγησης Αθλητικής Αναγνώρισης (ΑΔΑ:6ΑΩΨ4653Π4-6Λ7) πετύχαμε την Αθλητική Αναγνώριση του Συλλόγου από το Υπουργείο Αθλητισμού και Πολιτισμού/ Γ.Γ.Α. για τα αθλήματα του Στίβου – Καλαθοσφαίρισης – Ποδοσφαίρου.
2- Μετά από την ευγενική χορηγία προς τον Σύλλογο του κ. ΣΟΥΤΣΟΥ Δημήτριου, κατέστει δυνατή η επιστροφή – εξόφληση ποσού ύψους επτά χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (7.500,00 €) στον Δήμο Πάτμου. Το ποσό αυτό είχε ληφθεί από τον Σύλλογο μας ως επιχορήγηση από τον Δήμο Πάτμου για το έτος 2013. Σχετικό τυγχάνει το ΑΠ Γρ.-160/12-05-2020 Γραμμάτιο είσπραξης Δήμου Πάτμου.
3- Καταφέραμε την εγγραφή του Συλλόγου στο ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού επιτυχία που βάζει πλέον τον Σύλλογό μας στον χάρτη των Αθλητικών Σωματείων της χώρας μας ως ενεργό μέλος.
4- Διοργανώσαμε το 1Ο CAMP Ποδοσφαίρου Πάτμου δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς αθλητές του Συλλόγου μας να συμμετέχουν σε μία εντελώς διαφορετική ποδοσφαιρική εκπαιδευτική διαδικασία. Μία διοργάνωση η οποία θα επιδιώξουμε να γίνει θεσμός.
 
Τα αποτελέσματα των ανωτέρω ενεργειών μας, μπορεί να μην έγιναν άμεσα ορατά λόγω της υγειονομικής κρίσης, αλλά είναι εκεί και υπάρχουν, αποτελώντας παρακαταθήκη για τον Σύλλογο, προκειμένου με την δική σας αρωγή στο μεσοπρόθεσμο μέλλον να πετύχουμε την δημιουργικότερη και πιο αποτελεσματική αθλητική - αγωνιστική δράση του συλλόγου.
 
Μετά τιμής
To ΔΣ
Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.