1ος αγώνας Καλύμνου στην μνήμη της Σαββίνας Τσατσαρών

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε πριν 27 μέρες

O σύλλογος Φιλίνος και ο Δήμος Καλύμνου σε συνεργασία με την  ομοσπονδία ποδηλασίας και το THE BIKE SHOP KALYMNOS των αφων  Καρδούλια που στηρίζει τη ποδηλασία εδώ και χρόνια στο νησί, διοργανώνει τον 1ο αγώνα του επάθλου Καλύμνου που δημιουργήθηκε εις μνήμη της αδικοχαμένης εννιάχρονης Σαββίνας Τσατσαρών αδελφή σπουδαίου νέου ποδηλάτη του νησιού (Θεόφιλος).
Το Σάββατο το απόγευμα θα ξεκινήσουν παιχνίδια και δοκιμασίες για όλα τα παιδιά στη πλατεία της Καλύμνου και τη Κυριακή θα δοθεί η εκκίνηση πρώτα για τις επίσημες κατηγορίες αντρών και master και θα ακολουθήσει η κατηγορία sportive που είναι για όσους δεν έχουν αθλητικό δελτίο αλλά θέλουν να τρέξουν στον αγώνα.

Οι αντρες-master (09,45) και sportive (12,00) θα ξεκινήσουν απο την ανατολική έξοδο της πόλης στις με κατεύθυνση το Βαθύ και αφού περάσουν τη δύσκολη ανηφόρα προς Αργινώντα θα τερματίσουν στις Μυρτιές.32 χλμ.
Οσοι θέλουν να αγωνιστούν πρέπει να είναι απο 9,30 στη πλατεία γιατί είναι πιθανόν να τροποποιηθούν οι ώρες εκίνησσης αν δε συμπληρωθεί κάποια επίσημη κατηγορία.
Οι μικρότερες ηλικίες που αποτελούνται απο αθλητές και αθλήτριες απο την Κω και την Ρόδο μέσω των συλλόγων Ροδίλιου Ανταίου και Φιλίνου οι οποίοι τιμούν με την παρουσία τους τον αγώνα, θα κάνουν διαδρομή 5 και 12 χιλιομέτρων προς Βαθύ.

Για τα παιδιά που δεν έχουν αγωνιστικό δελτίο θα υπάρξει μικρότερη διαδρομή για να μπορέσουν να διασκεδάσουν όλα τα παιδιά.
Ελπίζουμε να είναι μια καλή αρχή για τη ποδηλασία στη Κάλυμνο και μετά απο τον εκπαιδευτικό Δημήτρη Αγγίδη που για χρόνια όργωνε τη Κάλυμνο με αγωνιστικό ποδήλατο αφήνοντας το αποτύπωμά του με σπουδαίους χρόνους στο www.strava.com το οποίο επισκέπτονται χιλιάδες ποδηλάτες όταν έρχονται στη Κάλυμνο και μετά τον Μάριο Μαυρή που κέρδισε το 2ο γύρο Καλύμνου ελπίζουμε να δούμε ακόμα πιο πολλούς μικρούς και μεγάλους από τη Κάλυμνο να κάνουν ποδηλατικό προορισμό και το νησί της Καλύμνου.

Ευχαριστούμε το δήμαρχο κ.Διακομιχάλη για τη βοήθειά του στην οργάνωση αυτού του αγώνα
Ακολουθούν άλλοι 2 αγώνες 23 Νοέμβρη και 13 Δεκέμβρη
Ελπίζουμε να δούμε πολλά παιδιά και το απόγευμα του Σαββάτου στις 4 στη πλατεία και τη Κυριακή
Χορηγοί
Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Αφοι Σταμόγλου
Κάβα Αιγαίου
Δεληπέτρος χρώματα μονωτικά
ΝΕΟΝ CAFE
ANASIS BAKERY
VAVLIS
SHOP IT
MAD MUSIC CAFE
AUTO MARKET KARDOULIAS
MIKEL
ΒΕΝΤΕΤΑ
ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΝΟΜΙΚΑΡΙΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ
CELESTINO
REVOIL KATRIS SA
ENTOS ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΑΤΑΡΗ
Ευχαριστούμε και τη BLUE STAR για την έκπτωση 40% που έκανε για όσους
επισκεφτούν τη Κάλυμνο για τον αγώνα

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΙΓΑΙΟ TV
ΚΑΛΥΜΝΟΣ NEWS
ΚΑΛΥΜΝΟΣΟLA
ARGOKALYMNOS
LEROS NEWS
LEROS VOICE
GIAFKASPORTS

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.