Με επιτυχία ο διήμερος αγώνας ποδηλασίας απ' τον Ποδηλατικό Όμιλο Κω (pics)

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020

Με επιτυχία διεξήχθη ο διήμερος αγώνας δρόμου ποδηλασίας για τις κατηγορίες παιδιών από 8 έως 16 ετών (Μίνι εως Παίδας) από τον Ποδηλατικό Όμιλο Κω με την συμμετοχή των τριών ποδηλατικών συλλόγων του νησιού, καθώς και των Ροδήλιο, Διαγόρα και Ανταίο από Ρόδο, το Π.Ο Βέλος και το Π.Ο Βόλου. Συμμετείχαν περίπου 70 παιδιά στα αγωνίσματα χρονομέτρου και αντοχής δρόμου. Ο αγώνας έλαβε χώρα στην περιοχή της Λάμπης και στο αγώνισμα της αντοχής τα μεγάλα παιδιά κατευθύνθηκαν προς Κέφαλο μέσω Μαστιχαρίου, ενώ τα μικρά παιδιά αγωνίστηκαν και τις δύο ημέρες στην περιοχή της Λάμπης.
Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν για την διάθεση τους και την αγωνιστική ετοιμότητα που παρουσίασαν, καθώς και στους συλλόγους για το έργο που επιδεικνύουν στα Δωδεκάνησα ανεβάζοντας όλο και πιο ψηλά το άθλημα της ποδηλασίας σε καιρούς που είναι απολύτως απαραίτητα τα εφόδια που λαμβάνουν τα παιδία από την ενασχόληση τους με το άθλημα.
Την διοργάνωση τίμησε ο πρόεδρος της Τοπικής επιτροπής και πρόεδρος του Ροδήλιου κ Παπασταματάκης Ιωαννης προσφέροντας τα μέγιστα ώστε να αναδειχθεί το καλό αποτέλεσμα που πιστεύουμε ότι παρουσιάσαμε. Αλυτάρχης του αγώνα ο Τάντης Σπύρος, τον ευχαριστούμε για την πολύ προσεκτική ενορχήστρωση του αγώνα και για τις γνώσεις που λαμβάνουμε σε κάθε συνεργασία μας.
Ευχαριστούμε τους φορείς που συνέβαλαν υποστηρικτικά στην διοργάνωση:
• Τα στελέχη του ΔΟΠΑΒΣ στο τμήμα αθλητισμού.
• Την Αστυνομία για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
• Το ΕΚΑΒ για την παρουσία του και την ετοιμότητα του.

Τον ιατρό του αγώνα Κουζούκα Παναγιώτη.
Τους επιχειρηματίες που στηρίζουν τον σύλλογο, το άθλημα και κατ΄ επέκταση την Κω σε κάθε διοργάνωση μας
• Την Σβύνου Κωνσταντίνα- ξεν. Μαριτίνα για την φιλοξενία.
• Τον Σταματάκη Θάνο για την διάθεση φορτηγού για τις ανάγκες μεταφοράς υλικών της διοργάνωσης.
• Τον Σερνικό Στράτο – Sernikos Bikes, για την τεχνική υποστήριξη.
• Την οικογένεια Σταμόγλου – Αφοι Σταμόγλου για την τεχνική υποστήριξη.
• Την οικ. Κακίβελη -Bike Experts για την διάθεση δύο ποδηλάτων για τις ανάγκες των αγώνων, την διάθεση δύο μοτοσικλετιστών και την τεχνική υποστήριξη.
- Τον Γιαουρδήμο Βασίλη για την παραχώρηση των προστατευτικών κιγκλιδωμάτων για την ασφάλεια των αγώνων.
• Τον κ. Τζαμάλη Παναγιώτη– Python Tours για την χορηγία διώροφου λεωφορείου για την μεταφορά αθλητών από την κέφαλο, όπως και των συντονισμό των δρομολογίων των τουριστικών λεωφορείων για την ασφάλεια των αγώνων.
• Το ΔΣ του ΚΤΕΛ Κω για τον συντονισμό των δρομολογίων κατά την διάρκεια των αγώνων.
• Την ΚΕΑΣ και τα ΤΑΞΙ Κω για την ρύθμιση των δρομολογίων τους.
Ευχαριστούμε τους εθελοντές που πλαισίωσαν και ασφάλισαν την διαδρομή και την διοργάνωση και τους υπεύθυνους των ξενοδοχείων LANGOS, PELAGOS και BLUE LAGOON για την συνεισφορά τους στην ασφάλεια της διοργάνωσης.
Όλοι συνεισφέρουμε στο καλό αποτέλεσμα και όλοι πρέπει συνεργαζόμαστε σε αυτό. Η Κως και τα Δωδεκάνησα ανεβαίνουν ποδηλατικά τόσο σε τοπικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια και μπορεί η κοινωνία μας να αγκαλιάσει και να ωφεληθεί από αυτή την προσπάθεια.
Επόμενος αγώνας του συλλόγου μας 31/10 και 1/11 αγώνας ορεινής ποδηλασίας ΜΤΒ, ευελπιστούμε με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.
Εκ του συλλόγου.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.